Fiorano

Pista Të dhëna teknike
Vend: Itali Forcë: 8
Data: Jo në kalendar Trajtimi: 6
Gjatesia e garës: 238.6Km Akselërim: 7
Xhiro: 79 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 3.02 Km Tejkalim: Medium
Shpejtësia mesatare: 188.49 km/h ngurtësia e Pezullimit: Fortë
Grand Prix të mbajtura: 18 Konsumi i karburantit: Shumë i lartë
Numri i qosheve: 14 Nxemja e gomave: I lartë
Koha brenda / jashtë piteve: 16.5s Gjendja ferkimit: E ulet
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S92, R17
20 Prill, 2023
Wouter Teuwen 57.609s
Sezoni Master
S92, R17
21 Prill, 2023
Mikael Brostrom 59.238s
Sezoni Pro
S88, R10
15 Korrik, 2022
György Székely 59.492s
Sezoni Amateur
S82, R14
10 Korrik, 2021
Raffaele Bevacqua 1:01.462s
Sezoni Rookie
S92, R17
21 Prill, 2023
Sam Norris 1:02.765s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S97, R7
26 Janar, 2024
Julien Prado 57.684s
Sezoni Master
S92, R17
21 Prill, 2023
Mikko Suhonen 58.757s
Sezoni Pro
S88, R10
19 Korrik, 2022
György Székely 59.028s
Sezoni Amateur
S80, R7
12 Shkurt, 2021
Sam Norris 1:00.297s
Sezoni Rookie
S74, R16
3 Mars, 2020
Nicolás Soto 1:01.283s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S34, R12
25 Janar, 2013
João Monteiro 1:06.970s
Sezoni Master
S34, R12
25 Janar, 2013
Tim Sewell 1:08.008s
Sezoni Pro
S57, R7
10 Shkurt, 2017
Hristo Kantarev 1:09.171s
Sezoni Amateur
S52, R5
25 Mars, 2016
Wojtek Małkiewicz 1:11.053s
Sezoni Rookie
S34, R12
25 Janar, 2013
Joao Heraldo Scheffer 1:13.951s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S82, R14
13 Korrik, 2021
Jan Velske2 1:08.069s
Sezoni Master
S52, R5
25 Mars, 2016
Deimison Souza 1:08.469s
Sezoni Pro
S52, R5
25 Mars, 2016
Mert Büyükakar 1:08.903s
Sezoni Amateur
S52, R5
25 Mars, 2016
Dair Lago 1:11.032s
Sezoni Rookie
S34, R12
25 Janar, 2013
Ivano Brugiotti 1:13.113s
Përshkrimi

Ndërtuar në vitin 1971, në një ngastër të tokës në afërsi të fabrikës Maranello tyre, ky qark është përdorur ekskluzivisht si një objekt testimi nga Ferrari, për zhvillimin e dy makinave F1 dhe automjetet rrugore. Ndërtuar në vetëm disa muaj, objektit krenohet me gjendjen e teknologjisë së artit, duke përfshirë TV qark të mbyllur dhe kohën elektronike.Shpejtësia mesatare xhiron e makinave Formula 1 i kalon 180 km / h, me një shpejtësi të lartë prej rreth 300 km / h. Duke pasur parasysh paraqitjen gjarpërues e qark, kjo është veçanërisht e dobishme për testimin dhe rregullim para gara në qarqeve si Monakos. Designers janë përpjekur edhe për të replikuar disa nga llojet e ndryshme qoshe hasur në kalendarin e kampionatit botëror, duke përfshirë shembuj Rascasse nga Monako dhe Brunnchen nga Nürburgring.

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
1 Pist Testi Total test laps: 111599
Your test laps: ???
- Michael Fletcher
1:00.531s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
3 7 Petar Totev
1h24:59.295s
Mariano Torregomez
2:12.517s
Daniel Cotlo
1:01.919s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
10 Pist Testi Total test laps: 324520
Your test laps: ???
- Martynas Molneris
57.655s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
11 5 Leandro Sereno
1h20:35.328s
Leandro Sereno
1:57.879s
Jari Aareskoski
59.299s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
23 11 Zdenek Hladik1
1h21:26.893s
Zdenek Hladik1
2:00.975s
Edvinas Pranculevicius1
1:00.409s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
29 6 Marek Marchewka
1h20:45.515s
Marek Marchewka
1:58.240s
Justinas Smyšliajevas3
59.429s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
34 12 Leandro Sereno4
1h26:06.143s
João Monteiro
2:14.392s
Roman Maksimenkov
1:00.339s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
39 8 Toygun Senler4
1h20:41.271s
Rimantas Sagatas2
1:57.383s
Michael Winkley
59.214s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
46 2 Leandro Sereno6
1h20:58.758s
Daniel Comalada
1:58.114s
Sergey Sergeev
59.616s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
47 8 Christos Bobolis
1h21:18.810s
Sujay Warrier
1:58.118s
Jarek Rychlicki
59.679s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
52 5 Roland Postle4
1h27:35.074s
Jan Pavlicek1
2:15.371s
Mark Webster
59.736s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
54 Pist Testi Total test laps: 1291223
Your test laps: ???
- Dmitri Nadkho
57.711s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
57 7 Florencia Caro
1h20:29.633s
Christos Bobolis3
2:07.311s
Jarosław Nowacki
58.943s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 14 Jakab Zoltan
1h20:10.660s
Roland Postle5
1:58.718s
Róbert László
57.989s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
69 2 Jens Frostrup
1h32:39.911s
Róbert László2
2:16.875s
David Jones-Winkley
1:08.302s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 16 Roland Postle7
1h19:59.998s
Roland Postle7
1:59.324s
Rogerio Mandler
58.030s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
80 7 Joachim Rang
1h20:25.228s
Ignacio Belatti
1:57.332s
Ignacio Belatti
58.168s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
82 14 Jan Velske2
1h27:07.153s
Luca Molendi
1:59.265s
Ania Piekarska
59.896s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
87 Pist Testi Total test laps: 1459248
Your test laps: ???
- Juan Diego Milán
57.885s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
88 10 Kristijan Mihovic
1h20:36.357s
Kristijan Mihovic
1:56.238s
Leandro Sereno7
57.983s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
92 17 Rei Frost
1h20:27.034s
Brice Meyer
1:56.277s
Gyuri Székely
58.155s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
97 7 Julien Prado
1h19:09.233s
Lorenzo Di Buono
1:57.950s
Julien Prado
57.684s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës