Singapore

Pista Të dhëna teknike
Vend: Singapor Forcë: 7
Data: Sot Trajtimi: 11
Gjatesia e garës: 309.1Km Akselërim: 17
Xhiro: 61 Forca shtytëse: I lartë
Gjatesia e turit: 5.067 Km Tejkalim: Fortë
Shpejtësia mesatare: 222.08 km/h ngurtësia e Pezullimit: Fortë
Grand Prix të mbajtura: 33 Konsumi i karburantit: Medium
Numri i qosheve: 23 Nxemja e gomave: I lartë
Koha brenda / jashtë piteve: 17s Gjendja ferkimit: E ulet
Kategoria: F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S87, R15
2 Qershor, 2022
Bert Huylebroeck 1:23.465s
Sezoni Master
S87, R15
3 Qershor, 2022
Gustavo Bellotto 1:25.305s
Sezoni Pro
S87, R15
1 Qershor, 2022
Gyuri Székely 1:25.931s
Sezoni Amateur
S80, R15
11 Mars, 2021
Sam Norris 1:27.773s
Sezoni Rookie
S80, R15
11 Mars, 2021
Leonardo Navarro 1:30.924s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S74, R3
17 Janar, 2020
Jan Velske2 1:22.142s
Sezoni Master
S60, R15
15 Shtator, 2017
Stefano Fort 1:24.779s
Sezoni Pro
S52, R8
5 Prill, 2016
Martino Ghirardi 1:25.323s
Sezoni Amateur
S87, R15
3 Qershor, 2022
Nikos Tzivas 1:27.107s
Sezoni Rookie
S84, R17
26 Nëntor, 2021
Mattia Casadei 1:29.200s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S28, R3
15 Nëntor, 2011
Justinas Smyšliajevas2 1:37.603s
Sezoni Master
S76, R16
7 Korrik, 2020
Kuba Szajbel 1:39.083s
Sezoni Pro
S40, R16
18 Mars, 2014
Shoaib Mohamed 1:40.051s
Sezoni Amateur
S40, R16
18 Mars, 2014
Aleksey Titarenko 1:42.494s
Sezoni Rookie
S40, R16
18 Mars, 2014
Ruben Lansink 1:45.803s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S55, R1
16 Shtator, 2016
Ioannis Dimitroglou1 1:37.658s
Sezoni Master
S47, R1
24 Prill, 2015
Konnos Tsag 1:37.936s
Sezoni Pro
S47, R1
24 Prill, 2015
Daneks Britāls 1:39.476s
Sezoni Amateur
S40, R16
18 Mars, 2014
Alexandre Lietz 1:41.752s
Sezoni Rookie
S40, R16
18 Mars, 2014
Igor Piątek 1:43.595s
Përshkrimi

Në vitin 2008 Singapor pasur nderin e pret i pari rast gjatë natës në Formula Një histori. Përuruese Singapore Grand Prix provuar një hit i madh, organizuan në një qark rrugë të re, me horizont të famshme të qytetit të siguruar një sfond të vërtetë spektakolare. Ajo në çast vendosur veten si një nga garat më dramatike dhe atmosferik në kalendar. Koha e ngjarjes po ashtu do të thotë se mund të transmetohet në një kohë të përshtatshme për audiencën televizive evropiane, si dhe emocionues tifozët vendas. Përdorimi i rrugëve publike rreth zonës Bay Marina, qark përdor sistemet e ndriçimit të fuqishme për të replikuar kushtet e ditës dhe protokollet e më të rrepta sigurie të garantuar sigurinë e shoferit dhe spektator. tapiceri tribunë dhe mikpritjen e zonave të rreshtim të pista mund të strehojë më shumë se 80.000 spektatorë, ndërkohë që një zonë të përhershëm gropë me objektet shesh stërvitjeje për kuajt luksoz është e vendosur ngjitur me kompleksin Flyer Singapor. Source: http://www.formula1.com

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
13 10 Leandro Sereno1
1h42:36.968s
Edijs Putniņš
3:22.572s
Tomasz Wypych
1:27.752s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
14 Pist Testi Total test laps: 525322
Your test laps: ???
- Toygun Senler
1:23.942s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
15 16 Jari Aareskoski2
1h29:55.760s
Jari Aareskoski2
2:53.806s
Jari Aareskoski2
1:26.824s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
16 11 Vladimir Islentiev2
1h30:19.357s
Jari Aareskoski2
2:53.584s
Jari Aareskoski2
1:26.913s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
18 2 Toygun Senler
1h29:15.600s
Toygun Senler
2:52.177s
Toygun Senler
1:25.527s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
19 14 Toygun Senler1
1h29:20.668s
Jari Aareskoski3
2:52.950s
Jari Aareskoski3
1:25.842s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
21 17 Edvinas Pranculevicius
1h29:04.435s
Edvinas Pranculevicius
2:53.517s
Edvinas Pranculevicius
1:25.411s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
26 5 Zdenek Hladik3
1h28:44.430s
Zdenek Hladik3
2:52.242s
Zdenek Hladik3
1:25.221s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
27 7 Nico Zou
1h29:10.304s
Laila Britāle
2:52.189s
Nico Zou
1:25.348s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
28 3 Justinas Smyšliajevas2
1h40:47.199s
Wojciech Uzikowski
3:17.286s
Justinas Smyšliajevas2
1:37.717s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
30 9 Vsevolod Demydov
1h29:42.943s
Mark Webster
2:52.153s
Keri Lovell
1:25.944s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
32 16 Leandro Sereno3
1h29:29.053s
Tomasz Kaminski
2:52.109s
Atis Praudins
1:25.315s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
36 15 Rimantas Sagatas2
1h29:03.374s
João Monteiro
2:51.222s
Rimantas Sagatas2
1:24.911s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
38 4 Rimantas Sagatas2
1h28:52.820s
Vsevolod Demydov
2:52.898s
Rimantas Sagatas2
1:25.528s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
40 16 Leandro Sereno6
1h41:41.057s
Rimantas Sagatas2
3:16.864s
Toygun Senler5
1:38.087s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
43 12 João Monteiro1
1h29:20.198s
João Monteiro1
2:50.679s
João Monteiro1
1:25.171s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
44 Pist Testi Total test laps: 1610761
Your test laps: ???
- Atis Praudins
1:24.888s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
47 1 Vsevolod Demydov2
1h40:29.878s
Zdenek Hladik3
3:17.524s
Vsevolod Demydov2
1:26.539s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
49 7 Vsevolod Demydov2
1h28:35.373s
Roland Postle3
2:52.073s
Zdenek Hladik3
1:25.470s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
52 8 Stanislav Frolov
1h29:00.449s
Stanislav Frolov
2:49.015s
Stanislav Frolov
1:24.072s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
55 1 Ioannis Dimitroglou1
1h30:39.910s
Ioannis Dimitroglou1
3:04.420s
Christos Bobolis3
1:23.404s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
56 14 Ioannis Dimitroglou2
1h40:51.386s
Rimantas Sagatas2
2:52.038s
Vladimir Jelicic
1:24.711s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
58 6 Jarosław Nowacki
1h28:47.424s
Toni Söyrinki
2:53.303s
Jarosław Nowacki
1:25.239s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
60 15 Paulo Pinto
1h29:35.740s
Christos Bobolis4
2:51.389s
Atis Praudins
1:24.240s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
66 11 Roland Postle6
1h37:42.807s
Rafal Celejewski
2:51.940s
Roland Postle6
1:24.659s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
67 2 Mateusz Oleś
1h29:19.128s
Toni Söyrinki
2:51.483s
Mateusz Oleś
1:24.320s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
68 Pist Testi Total test laps: 1217795
Your test laps: ???
- Andrei Tarnauceanu
1:24.612s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
70 4 Tomek Kiełpiński
1h30:18.666s
Roland Postle6
3:04.421s
Alpo Kaakinen1
1:24.277s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
72 7 Nevzat Kasapoglu
1h35:12.975s
Jan Velske
2:51.566s
Jan Velske
1:24.724s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
74 3 Jan Velske2
1h27:09.754s
Jan Velske2
2:49.031s
Jan Velske2
1:22.142s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
75 4 Emil Kwiatkowski
1h29:27.636s
George Slater
2:51.423s
Jan Velske2
1:23.988s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
76 16 Roland Postle9
1h29:14.952s
Yug Desai1
3:03.884s
Roland Postle9
1:23.151s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
80 15 Pablo Fernandez
1h27:39.427s
Pablo Fernandez
2:49.642s
Pablo Fernandez
1:23.026s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
82 4 Jan Velske2
1h27:46.072s
Ania Piekarska
2:51.804s
Jan Velske2
1:22.821s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
84 17 Chew Kai Wen
1h35:46.314s
Chew Kai Wen
3:08.396s
Chew Kai Wen
1:26.038s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
87 15 Rimantas Sagatas2
1h40:25.220s
Bert Huylebroeck
2:47.347s
Bruno Caseiro
1:24.387s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës