Bremgarten

Pista Të dhëna teknike
Vend: Zvicër Forcë: 8
Data: 12 Korrik, 2022 Trajtimi: 26
Gjatesia e garës: 305.8Km Akselërim: 17
Xhiro: 42 Forca shtytëse: Medium
Gjatesia e turit: 7.281 Km Tejkalim: Medium
Shpejtësia mesatare: 270.99 km/h ngurtësia e Pezullimit: Medium
Grand Prix të mbajtura: 13 Konsumi i karburantit: Medium
Numri i qosheve: 16 Nxemja e gomave: Medium
Koha brenda / jashtë piteve: 17s Gjendja ferkimit: E ulet
Kategoria: ish F1
Rekordet
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S76, R14
30 Qershor, 2020
Roland Postle9 1:38.280s
Sezoni Master
S84, R13
10 Nëntor, 2021
Geir Pukk 1:40.012s
Sezoni Pro
S84, R13
11 Nëntor, 2021
Pieterjan Staessen 1:42.114s
Sezoni Amateur
S70, R8
21 Maj, 2019
Joachim Rang 1:44.456s
Sezoni Rookie
S82, R13
7 Korrik, 2021
Mike Kreisz 1:48.976s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S82, R13
9 Korrik, 2021
Jan Velske2 1:36.724s
Sezoni Master
S70, R8
21 Maj, 2019
Stefan Olofsson 1:38.947s
Sezoni Pro
S70, R8
21 Maj, 2019
Alexander Kunze 1:40.755s
Sezoni Amateur
S76, R14
30 Qershor, 2020
Maciek Paruch 1:42.730s
Sezoni Rookie
S82, R13
9 Korrik, 2021
Mike Kreisz 1:46.419s

Wet track records
View best qualifying laps of all managers
Sezoni Xhiro më e mirë e kualifikimit
S82, R13
9 Korrik, 2021
Jan Velske2 1:55.508s
Sezoni Master
S82, R13
9 Korrik, 2021
Michele Balboni 1:56.247s
Sezoni Pro
S80, R6
9 Shkurt, 2021
Martino Colombo 1:59.758s
Sezoni Amateur
S82, R13
9 Korrik, 2021
Sylvain Elsass 2:02.688s
Sezoni Rookie
S82, R13
9 Korrik, 2021
Mike Kreisz 2:07.641s
View best race laps of all managers
Sezoni Rekordi i pistës
S80, R6
9 Shkurt, 2021
Joachim Rang 1:56.142s
Sezoni Master
S55, R8
11 Tetor, 2016
Aleksandar Aleksandrov 1:57.292s
Sezoni Pro
S55, R8
11 Tetor, 2016
Dávid Guti 1:58.789s
Sezoni Amateur
S58, R14
9 Maj, 2017
Bruno Castanho 2:01.935s
Sezoni Rookie
S58, R14
9 Maj, 2017
Paulo Morgado 2:05.716s
Përshkrimi

Circuiti Bremgarten ishte një 7.28 km Motorsport garë rrugë në Bern të Zvicrës i cili më parë priti Grand Prix zvicerane nga 1933 deri 1939 (Formula Një 1947 në vitin 1954) dhe motor zvicerane Grand Prix. Bremgarten është ndërtuar si një rrugë per motora garash në vitin 1931, në Bremgartenwald (pyll Bremgarten) në veri e Bernës. Cirkuiti në vetvete nuk kishte i drejt të vërtetë, në vend se të qënit një koleksion i këthesave me shpejtësi të lartë. Ajo priti garën tij të parë të automobilave në vitin 1934. Që në fillim, pemë-rreshtuan anash rrugëve të Bremgarten, kushtet shpesh të varfra të lehta dhe ndryshimet në sipërfaqen e rrugës të bëra për atë që është pranuar të jetë një cirkuit shumë të rrezikshme, sidomos në lagështi. Bremgarten nuk ka pritur një ngjarje zyrtare Motorsport që nga viti 1955, kur spektator sportive të garave (me përjashtim të malore ngjitje dhe rallit), u ndaluan në Zvicër pas 1955 Le Mans fatkeqësi.

Historia
Sezoni Gara Fituesi Pole pozicione Xhiron më të shpejtë
50 8 Roland Postle3
1h12:58.602s
Roland Postle3
3:26.918s
Roland Postle3
1:41.698s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
55 8 Ioannis Dimitroglou1
1h19:33.425s
Ioannis Dimitroglou1
3:40.936s
Ioannis Dimitroglou1
1:39.703s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
58 14 Jukka Sireni
1h19:30.902s
Jukka Sireni
3:59.107s
Christos Bobolis4
1:41.008s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
59 4 Christos Bobolis4
1h12:26.275s
Roland Postle4
3:24.919s
Roland Postle4
1:40.187s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
62 2 Róbert László
1h11:56.954s
Jakab Zoltan
3:27.085s
Róbert László
1:39.961s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
65 8 Ioannis Dimitroglou3
1h11:54.291s
Theodosis Vogiatzis
3:40.703s
Alpo Kaakinen
1:39.897s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
68 11 Roland Postle6
1h11:08.213s
Mihail Morozov
3:21.830s
Mihail Morozov
1:37.266s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
70 8 Yug Desai
1h10:07.890s
Yug Desai
3:19.070s
Yug Desai
1:36.826s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
72 Pist Testi Total test laps: 948902
Your test laps: ???
- Jan Velske
1:40.202s
Testimet e meparshme
Rezultatet e testimeve
75 8 Jan Velske2
1h10:58.240s
Jan Velske2
3:21.247s
Roland Postle8
1:38.492s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
76 14 Roland Postle9
1h9:20.849s
Lee Harding
3:18.981s
Roland Postle9
1:36.801s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
80 6 Pablo Fernandez
1h16:52.888s
Joachim Rang
3:53.299s
Joachim Rang
1:38.227s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
82 13 Jan Velske2
1h9:49.885s
Jan Velske2
3:36.794s
Jan Velske2
1:36.724s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës
84 13 Roland Postle9
1h10:35.408s
Roland Postle9
3:19.987s
Pablo Fernandez
1:38.190s
Rezultatet kualifikuese
Përmbledhja e garës | Përsëritja e garës