Programi partner GPRO - Regjistrimi

Formulari i regjistrimit

E-mail:
Fjalëkalimi: (të paktën 6 kar.)
Konfirmo fjalëkalimin: (të paktën 6 kar.)
Kontakt emri personi:
Emri i Kompanise:
Faqja e internetit URL:
Emali i Paypal:
Verification:

Verifikimi dështuar!


Nga regjistrimi ju pranoni Kushtet e Shërbimit

Përmbledhje e programit të partnerit

• Maksimizimi i të ardhurave nga përdoruesit e faqen tuaj te internetit duke promovuar GPRO për ta

• Për çdo paketë përdoruesit të blerë në lojë ne do të ndajnë 50% e të ardhurat me ty

• Tërheqje pagesave lehtësisht përmes Paypal

• Detajuar statistika dhe ndjekjen e veprimeve te lojtarët tuaj që keni në lojë

• Per me shume informacion mbi programin tone partner ju lutemi kontrolloni pytjet me te frekuentuar .