Hou je van autosport? Zo ja, dan is Grand Prix Racing Online het spel voor jou!

Leid je GP-team naar succes door goede wagens te bouwen, de juiste strategieën uit te stippelen voor de race, de beste rijders aan te trekken en goed te plannen. Maar dit alles binnen je budget en in de beschikbare tijd, en ook nog eens in competitie met anderen die beter willen doen!

Download on the App Store Get it on Google Play Get it on App Gallery Download on Steam Registreer nu » Wat is GPRO?

Welkom bij GPRO!

GPRO is een strategisch autosportmanagementspel van lange duur. Een goede planning en strategie zijn de sleutels tot succes, dus dit spel mag je van in het begin niet al te licht opvatten.

Voordat je je reis als Rookie-manager aanvat, bekijk je misschien best eerst de tutorials. Om je te helpen bij de voorbereiding van je eerste race, raden we je aan om de Snelle Tutorial te starten. Deze zal je langs de verschillende secties van je hoofdkantoor leiden, en daarna naar de vrije training, kwalificaties, race-afstelling en strategie.


(duurt ongeveer 10 minuten)

Tutorial afgerond

Proficiat met het afronden van de korte tutorial. Je hebt nu wel de basis bestudeerd, maar het spel zal nog altijd heel ingewikkeld en uitdagend zijn.

Bijna elke managementpagina heeft een eigen tutorial die je kunt openen met het -icoontje in de notificatiebalk rechts bovenaan het scherm.

Veel succes op en naast de baan!

Veel spelplezier!

Volgende race: Seizoen 96, Race 10: MaleisiëSepang GP over:

Herhaling vorige race

Overzicht van het spel

Kom elke dinsdag en vrijdag om 20:00 CET en bekijk de race LIVE! Zal je strategie je de overwinning bezorgen, of zal je in de bandenmuur terechtkomen? Ontdek het zelf en chat ondertussen live met je rivalen...

Schuim de rijdersmarkt af op zoek naar de volgende Senna of Schumacher, die hopelijk in je wagen springt en meteen resultaten behaalt. Of leid een jongeling op en word uiteindelijk Wereldkampioen!

Verbeter je wagen, train je rijder en personeel, teken een bandencontract en koop nieuwe gebouwen - maar doe dit alles met je budget in gedachte om toch maar niet te negatief te gaan en je seizoen om zeep te helpen...

Analyseer je resultaten, brandstofverbruik en bandenslijtage - leer zo je races en pitstops beter te plannen, om je podiumplaats om te buigen tot een overwinning!

Race met één van de meer dan 100 standaard- of supporter-kleurenstellingen - of toon je artistieke talent door een eigen ontwerp te tekenen waar enkel jij de race mee kan rijden!

Promoveer naar Amateur en je kunt je eigen team oprichten! Zoek andere managers om samen te werken, maak een ontwerp voor je auto, en ga voor het teamkampioenschap of de beker!

Snel inloggen

Wachtwoord vergeten?
Korte feiten
Managers online: 12891
Aantal managers: 1009594
Actieve managers: 10476
Aantal landen: 159