Page « 1 2 3 ... 63 64 [65 Quick go to page:
Author Topic: Server Down 1939 replies
David Andrewartha
(Group Amateur - 51)



Posts: 1214
  Country:
England 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1919 posted May 21st 2017, 04:17:34 Quote 
I don't think Max should post in close proximity to Ahmet and his luxurious top lip hair.
Jasper Coosemans
(Group Master - 4)



Posts: 1598
  Country:
Belgium 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1920 posted Jan 31st 2018, 14:56:18 Quote 
Does anyone else have regularly recurring problems with the www.gpro.net server at the end of the hour? For example right now it completely doesn't load for me (I am posting this from gpro.net web page, without the www).

It was the same thing 2 hours ago. I wrote a PM, clicked send at 12:54 and it wouldn't send. I left the tab open and left my computer, later I returned and saw the message did get sent... at 13:10.

Happens to me regularly that the site is not accessible for 10-15 minutes, but it's only if I'm on the server with the www.
Nate Lung
(Group Pro - 12)



Posts: 473
  Country:
United States 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1921 posted Jan 31st 2018, 16:25:55 Quote 
Yes, this happens for me as well, but I never thought about it happening specifically at the end of the hour.

I can be sending PM reminders for a silly game, then suddenly the managers don't load in the address bar and i try to refresh the page but it won't work.

It then takes a number of minutes before the site is accessible to me again.
Ania Piekarska
(Group Amateur - 9)



Posts: 295
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1922 posted Jan 31st 2018, 16:58:19 Quote 
I also noticed this problem, although I usually use the non-www page and it is the one that hangs, while the www one works fine. (I may be wrong here, but that's what I recall)

I never connected it with end of hour, although it happened once just after I made late market bids (I'm relieved it didn't happen before bidding) so it's one data point that agrees with the end of hour correlation.
Florencia Caro
(Group Master - 3)



GPRO Crew
Posts: 13730
  Country:
Argentina 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1923 posted Jan 31st 2018, 17:16:43 Quote 
Energy script maybe? It improved a lot since the first season, though.
Vladimir Alexandrov
(Administrator)



GPRO Crew
Posts: 7595
  Country:
Bulgaria 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1924 posted Jan 31st 2018, 17:57:46 Quote 
I believe I have improved this further. Any locks this hour?
Sam Wainwright
(Group Elite)



Posts: 2722
  Country:
England 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1925 posted Jan 31st 2018, 17:58:06 Quote 
Quote ( Nate Lung @ January 31st 2018,16:25:55 )

Yes, this happens for me as well, but I never thought about it happening specifically at the end of the hour.


Same. I find exiting Chrome and coming back in again fixes it although there are times you don't really want to do that.
Stefan Voggenreither
(Administrator)



GPRO Crew
Posts: 6472
  Country:
Germany 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1926 posted Feb 2nd 2018, 15:55:30 Quote 
What I also noticed a few times already and also just now at the moment. Sometimes I am stuck at gpro.net, but when I switch to the address with www in front, then it works fine... could you please check, whether a change of the url would also help you in such a case?
Miel Soeterbroek
(Group Elite)



Posts: 1705
  Country:
Netherlands 
Certified: 
Like this post (1)   Dislike this post (0)
Old post #1927 posted Feb 2nd 2018, 16:01:43 Quote 
I've noticed that too Stefan.

Both switching www and non-www, and switching from https to http.

On a side note: why don't you redirect all non-https traffic to the https one?
Franco Cordoba
(Group Rookie - 100)


Posts: 1
  Country:
Argentina 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1928 posted Apr 9th 2018, 16:36:40 Quote 
Quote ( Ahmet Sonverdi @ April 11th 2016,15:56:49 )

Quote ( Michael Keeney @ April 11th 2016,15:54:36 )

However sometimes it can take a minute to two to recognise the site and log me in.

+1
Michael Keeney
(Group Master - 4)



Posts: 12729
  Country:
England 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1929 posted Apr 10th 2018, 14:45:52 Quote 
Hi Franco.

This is a known problem but GPRO can't see where the problem is. I believe they lay the blame on peoples ISPs. Which it isn't as all other websites work fine.

It's a known GPRO problem that many people have.

It may relate to when you login also however. As I believe certain things are carried out at certain times.

Peoples spiders will run at certain times also which puts extra pressure on the website.

Gabriel Arbona
(Group Amateur - 17)



Posts: 596
  Country:
Argentina 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1930 posted Aug 3rd 2018, 18:02:07 (last edited Aug 3rd 2018, 18:02:55 by Gabriel Arbona) Quote 
I think the page does not work with chrome, false alarm hahaha
Gavin Mackenzie
(Group Amateur - 81)



Posts: 89
  Country:
Scotland 
Certified: 
Like this post (1)   Dislike this post (0)
Old post #1931 posted Oct 13th 2018, 00:14:28 (last edited Oct 13th 2018, 00:14:36 by Gavin Mackenzie) Quote 
Its quite frustrating the amount of time that gpro is unresponsive
Josh Clark
(Group Pro - 6)



Posts: 5584
  Country:
England 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1932 posted Dec 6th 2018, 19:05:40 (last edited Dec 6th 2018, 19:06:03 by Josh Clark) Quote 
Was it just me then that couldn't load GPRO at all on their PC from around 18:52 - 19:02?

For some reason I couldn't load the site on my desktop (google chrome) but could on my phone (safari). Though every other site I tried was fine.

Was a bit of a scare since I waited til the last minute to put in some TD bids. Managed to get them in on time from my phone though :P
Ania Piekarska
(Group Amateur - 9)



Posts: 295
  Country:
Poland 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1933 posted Dec 6th 2018, 19:40:37 Quote 
It happens quite often (I notice this ~once per week) around hours XX:50. It never looks like it happened to everyone, as I often see forum posts made while the page hangs for me.

I think it may be related to some cookie, as it works even from the same computer/browser but from incognito mode. Switching between http/https helps too.
Mike Bennett
(Group Pro - 4)



Posts: 515
  Country:
England 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1934 posted Dec 7th 2018, 03:50:08 Quote 
Quote ( Josh Clark @ December 6th 2018,19:05:40 )

Was it just me then that couldn't load GPRO at all on their PC from around 18:52 - 19:02?

For some reason I couldn't load the site on my desktop (google chrome) but could on my phone (safari). Though every other site I tried was fine.

Was a bit of a scare since I waited til the last minute to put in some TD bids. Managed to get them in on time from my phone though :P


Quote ( Ania Piekarska @ December 6th 2018,19:40:37 )

It happens quite often (I notice this ~once per week) around hours XX:50. It never looks like it happened to everyone, as I often see forum posts made while the page hangs for me.

I think it may be related to some cookie, as it works even from the same computer/browser but from incognito mode. Switching between http/https helps too.



I have also monitored this occurrence, but have declined to comment on it so far.

This as Josh rightly states happens at a set time period, (I believe) it is all the data scrapping bots from Teams that use them , overwhelming the servers with data requests !

Some times if I switch browsers I can access the site in these periods. I just know that I never do my qualifying/setup in the 15 mins before or after the top of the hour .

This " may " explain why some managers experience strange " happenings " with their settings when doing their qualifying in this time frame ?

Gabriel Arbona
(Group Pro - 18)



Posts: 596
  Country:
Argentina 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1935 posted yesterday at 03:00:59 Quote 
I'm in Argentina and I can only access the page through a proxy
Gabriel Arbona
(Group Pro - 18)



Posts: 596
  Country:
Argentina 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1936 posted yesterday at 16:15:11 Quote 
Quote ( Gabriel Arbona @ December 17th 2018,03:00:59 )

I'm in Argentina and I can only access the page through a proxy


the problem still persists
Eduardo Sanchez Carenzo
(Group Amateur - 6)


Posts: 1948
  Country:
Mexico 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1937 posted yesterday at 16:24:08 (last edited yesterday at 16:46:53 by Eduardo Sanchez Carenzo) Quote 
Quote ( Gabriel Arbona @ December 17th 2018,16:15:11 )

Quote ( Gabriel Arbona @ December 17th 2018,03:00:59 )

I'm in Argentina and I can only access the page through a proxy

the problem still persists


Gabriel

I think it is something wrong with your Internet Provider, maybe with it's DNS

I have seen also in the Spanish forum that another person from Argentina is having the same problem.

Also if you can access the site through a proxy would indicate that the site is up and that your connection is interrupted elsewhere.

To check if it is the DNS you can type the numerical address for the GPRO site

83.168.230.128

Another Option is to Google GPRO.net and follow the link.

Hope that works if they do it is definitely you internet provider
Adam Pilo
(Group Amateur - 87)



Posts: 160
  Country:
Slovakia 
Certified: 
Like this post (0)   Dislike this post (0)
Old post #1938 posted yesterday at 16:47:58 Quote 
I have a friend from Venezuela and he encounters same problem.
Page « 1 2 3 ... 63 64 [65 Quick go to page:

Reply to this topic