Профил на возачот: Sergi de Villota

Информации за возачот

Име: Sergi de Villota
Нац:  (Шпанија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 201
Победи: 4
Подиуми: 15
Освоени поени: 235
Пол-позиции: 4
Најбрзи круга: 9
Просечно поени/трка: 1.17

Омилени патеки

Suzuka, Singapore, Hungaroring

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 97 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 92 
Возраст: 38 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Nick Price Сезона 52, Трка 1 Сезона 52, Трка 5
Miguel Silva Сезона 52, Трка 10 Сезона 52, Трка 17
Jussi Vasama Сезона 53, Трка 1 Сезона 53, Трка 10
Douglas Servelin Сезона 53, Трка 17 Сезона 57, Трка 12
Oneplus Sow Сезона 57, Трка 14 Сезона 59, Трка 13
Dejan Makor Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 5
Linas Luko Сезона 62, Трка 5 Сезона 63, Трка 2
Martin Mulattieri Сезона 64, Трка 15 Сезона 65, Трка 16
Silviu Dan Сезона 66, Трка 9 Сезона 68, Трка 6
Zoltán Rózsa Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Ilkka Hamalainen Сезона 71, Трка 2 Сезона 71, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000