Профил на возачот: Robert Davidson

Информации за возачот

Име: Robert Davidson
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 203
Победи: 3
Подиуми: 19
Освоени поени: 238
Пол-позиции: 4
Најбрзи круга: 2
Просечно поени/трка: 1.17

Омилени патеки

Imola, Austin, Avus

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 169 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 77 
Возраст: 36 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Diego Liso Сезона 60, Трка 4 Сезона 60, Трка 13
Marco Tomei Сезона 61, Трка 10 Сезона 61, Трка 17
Cleber Cavalcante Сезона 62, Трка 6 Сезона 62, Трка 17
Gabor Horvath Сезона 63, Трка 1 Сезона 68, Трка 17
Rares Bogdan Сезона 69, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Bert Huylebroeck Сезона 71, Трка 5 Сезона 73, Трка 17
Melando Tasoso Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 12
James Berriman Сезона 75, Трка 7 Сезона 75, Трка 7

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000