Профил на возачот: Ralph Paffett

Информации за возачот

Име: Ralph Paffett
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 74
Победи: 2
Подиуми: 5
Освоени поени: 76
Пол-позиции: 3
Најбрзи круга: 3
Просечно поени/трка: 1.03

Омилени патеки

Estoril, Serres, Sochi

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 109 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 77 
Возраст: 26 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
David Welber Silva Сезона 76, Трка 6 Сезона 76, Трка 15
Jean-christophe Maldonado Сезона 77, Трка 1 Сезона 77, Трка 13
Antonio Grima Сезона 78, Трка 1 Сезона 78, Трка 17
Marek Waleczek Сезона 79, Трка 2 Сезона 79, Трка 15
Mohd Salleh Yusof Сезона 80, Трка 6 Сезона 80, Трка 17
Sławomir Dudzinski Сезона 81, Трка 1 Сезона 81, Трка 17
Nerijus Macekonis Сезона 82, Трка 1 Сезона 82, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите