Профил на возачот: Ralph Daly

Информации за возачот

Име: Ralph Daly
Нац:  (Ирска)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 14
Победи: 0
Подиуми: 2
Освоени поени: 26
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 1.86
Возачот ке се пензионира на крајот на сезоната ако остане до тогаш без договор

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 58 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 95 
Возраст: 29 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Sébastien Ballanger Сезона 75, Трка 8 Сезона 75, Трка 17
Mario Marko Сезона 77, Трка 15 Сезона 78, Трка 14
Damon Thurman Сезона 78, Трка 16 Сезона 79, Трка 8
Vladimir Alexandrov Сезона 80, Трка 7 Сезона 80, Трка 7
István Benedek Сезона 82, Трка 6 Сезона 82, Трка 12

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите