Профил на возачот: Franck Tambay

Информации за возачот

Име: Franck Tambay
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 142
Победи: 1
Подиуми: 18
Освоени поени: 202
Пол-позиции: 1
Најбрзи круга: 2
Просечно поени/трка: 1.42
Возачот ке се пензионира на крајот на сезоната ако остане до тогаш без договор

Омилени патеки

Indianapolis Oval, Oesterreichring, Paul Ricard

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 111 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 85 
Возраст: 35 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Andrea Babuin Сезона 60, Трка 14 Сезона 60, Трка 14
Kamil Slezak Сезона 61, Трка 1 Сезона 62, Трка 1
Bert Huylebroeck Сезона 62, Трка 12 Сезона 62, Трка 12
Madalin Spataru Сезона 63, Трка 1 Сезона 63, Трка 17
Madalin Spataru Сезона 65, Трка 3 Сезона 65, Трка 17
Michael Blach Сезона 67, Трка 1 Сезона 68, Трка 17
Jose Espitia Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 1
Fabricio Gadelha Сезона 69, Трка 3 Сезона 70, Трка 10
Tony Earl Сезона 71, Трка 6 Сезона 72, Трка 4
Andrea Borghi Сезона 72, Трка 14 Сезона 74, Трка 11

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000