Профил на возачот: Yuji Nakano

Информации за возачот

Име: Yuji Nakano
Нац:  (Јапонија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 143
Победи: 2
Подиуми: 14
Освоени поени: 253
Пол-позиции: 1
Најбрзи круга: 5
Просечно поени/трка: 1.77

Омилени патеки

Zandvoort

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 91 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 101 
Возраст: 37 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Jakub Ożug Сезона 56, Трка 1 Сезона 56, Трка 10
Fanda Medovy Сезона 57, Трка 1 Сезона 57, Трка 14
Andrej Rayboohin Сезона 58, Трка 7 Сезона 58, Трка 17
Luis Sarlo Сезона 59, Трка 1 Сезона 59, Трка 16
Gary Partridge Сезона 60, Трка 9 Сезона 60, Трка 9
Lucas Berti Сезона 60, Трка 14 Сезона 61, Трка 4
Daniel Little Сезона 62, Трка 1 Сезона 62, Трка 17
Luke Olson Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 17
Anthony Kelly Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Stefano Bondi Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 17
Musa Yilmaz Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 2
Martin Manassero Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 15
Dániel Berecz Сезона 73, Трка 3 Сезона 73, Трка 6
Nikolai Dachev Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000