Профил на возачот: Bryan Dana

Информации за возачот

Име: Bryan Dana
Нац:  (САД)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 108
Победи: 10
Подиуми: 44
Освоени поени: 426
Пол-позиции: 13
Најбрзи круга: 13
Просечно поени/трка: 3.94

Омилени патеки

Zolder, Monza, Hungaroring

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 92 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 81 
Возраст: 32 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Lukáš Válek
Група:Rookie - 9
Плата:$1.000.000
Должина на договорот:9 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Marcelo Tronconi Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 8
Sami Koivisto Сезона 65, Трка 2 Сезона 65, Трка 17
Karel Baas Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 15
Ger Pido Сезона 67, Трка 16 Сезона 67, Трка 17
Lucas Centelles Сезона 68, Трка 1 Сезона 68, Трка 17
Dušan Murnik Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 3
Wiz Comona Сезона 70, Трка 14 Сезона 70, Трка 17
Foto Guru Сезона 71, Трка 16 Сезона 72, Трка 15
Paolo Dazzi Сезона 72, Трка 17 Сезона 72, Трка 17
Cornea Ion Сезона 74, Трка 1 Сезона 75, Трка 12
Lukáš Válek Сезона 77, Трка 6 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000