Профил на возачот: Daniel Kaffer

Информации за возачот

Име: Daniel Kaffer
Нац:  (Германија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 169
Победи: 14
Подиуми: 34
Освоени поени: 410
Пол-позиции: 9
Најбрзи круга: 13
Просечно поени/трка: 2.43

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 110 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 72 
Возраст: 35 

Понуди од

1. Kun Zoltan   A3
2. Tamás Móra   A68

Вкупно понуди: 2

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Aurélien Baillot Сезона 61, Трка 2 Сезона 61, Трка 17
R.g. Lostre Сезона 62, Трка 4 Сезона 63, Трка 17
Marko Čiča Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 17
Mario Verduzco Сезона 65, Трка 3 Сезона 65, Трка 17
Jeffrey Witkamp Сезона 66, Трка 6 Сезона 70, Трка 17
Evaldas Laske Сезона 71, Трка 15 Сезона 71, Трка 17
Justin James Сезона 74, Трка 9 Сезона 76, Трка 8

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000