Профил на возачот: Didier Marroc

Информации за возачот

Име: Didier Marroc
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 10
Победи: 0
Подиуми: 0
Освоени поени: 10
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 1

Омилени патеки

Paul Ricard, Melbourne

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 66 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 94 
Возраст: 27 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Ricardo Gregorio Сезона 80, Трка 14 Сезона 81, Трка 2
Krisztián Lőrincz Сезона 83, Трка 1 Сезона 83, Трка 1
Jose Montilla Belandria Сезона 83, Трка 2 Сезона 83, Трка 2
Arturo Zapatero Сезона 84, Трка 16 Сезона 84, Трка 16
Vladimir Alexandrov Сезона 85, Трка 3 Сезона 86, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $1.000.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите