Профил на возачот: Tony Bird

Информации за возачот

Име: Tony Bird
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 110
Победи: 6
Подиуми: 18
Освоени поени: 220
Пол-позиции: 2
Најбрзи круга: 2
Просечно поени/трка: 2

Омилени патеки

Silverstone, Valencia, Austin

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 91 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 95 
Возраст: 26 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Rares Harceaga
Група:Rookie - 65
Плата:$520.052
Должина на договорот:8 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Mario Jk Moura Сезона 77, Трка 1 Сезона 77, Трка 12
Petar Peev Сезона 78, Трка 1 Сезона 81, Трка 17
Chris Adley Сезона 82, Трка 1 Сезона 82, Трка 17
Antonio Jose Rondon Zurita Сезона 83, Трка 1 Сезона 83, Трка 17
Rogerio Moreno Сезона 85, Трка 2 Сезона 85, Трка 2
Rares Harceaga Сезона 85, Трка 4 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите