Профил на возачот: Jeroen Wilkens

Информации за возачот

Име: Jeroen Wilkens
Нац:  (Холандија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 3
Победи: 0
Подиуми: 0
Освоени поени: 0
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 0

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 64 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 101 
Возраст: 26 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Tommy Gunn Сезона 76, Трка 10 Сезона 77, Трка 1
Casimiro Llamas Сезона 77, Трка 11 Сезона 78, Трка 3
Vladimir Alexandrov Сезона 78, Трка 17 Сезона 79, Трка 17
Nilsinho Ribeiro Сезона 80, Трка 1 Сезона 80, Трка 1
Iñaki Tardaguila Сезона 83, Трка 12 Сезона 83, Трка 12
Anderson Barbosa Сезона 84, Трка 1 Сезона 84, Трка 1

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите