Профил на возачот: Alice South

Информации за возачот

Име: Alice South
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 114
Победи: 6
Подиуми: 18
Освоени поени: 320
Пол-позиции: 10
Најбрзи круга: 4
Просечно поени/трка: 2.81

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 115 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 99 
Возраст: 34 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Paul Campbell
Група:Rookie - 7
Плата:$431.001
Должина на договорот:3 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Rinaldo Ferreira Сезона 75, Трка 1 Сезона 75, Трка 4
Danniel Cao Сезона 75, Трка 17 Сезона 76, Трка 17
Rafał Szromek Сезона 78, Трка 1 Сезона 78, Трка 17
Golberto Junior Сезона 79, Трка 6 Сезона 79, Трка 8
Dan Mtombeni Сезона 82, Трка 2 Сезона 82, Трка 17
Andre Pollon Сезона 84, Трка 1 Сезона 84, Трка 17
Andre Pollon Сезона 86, Трка 1 Сезона 86, Трка 17
Tomas Kuusela Сезона 88, Трка 1 Сезона 88, Трка 17
Paul Campbell Сезона 90, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите