Профил на возачот: Niki Binder

Информации за возачот

Име: Niki Binder
Нац:  (Австрија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 241
Победи: 22
Подиуми: 57
Освоени поени: 609
Пол-позиции: 18
Најбрзи круга: 23
Просечно поени/трка: 2.53

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 160 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 71 
Возраст: 35 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Diego Mahecha
Група:Master - 3
Плата:$661.385
Должина на договорот:3 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Kartik Kaushik Сезона 54, Трка 1 Сезона 55, Трка 2
Gennaro Barletta Сезона 55, Трка 11 Сезона 55, Трка 17
Agostino Oddo Сезона 56, Трка 2 Сезона 56, Трка 14
Rob Vissers Сезона 56, Трка 16 Сезона 58, Трка 15
Cristi Negulescu Сезона 58, Трка 16 Сезона 59, Трка 15
Jeffrey Decoopman Сезона 60, Трка 12 Сезона 60, Трка 17
Dorvani Freire Сезона 61, Трка 1 Сезона 61, Трка 17
Marco Longo Сезона 63, Трка 6 Сезона 65, Трка 5
George Togas Сезона 65, Трка 12 Сезона 70, Трка 16
Diego Mahecha Сезона 72, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000