Профил на возачот: Gianmaria Nannini

Информации за возачот

Име: Gianmaria Nannini
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 54
Победи: 0
Подиуми: 2
Освоени поени: 59
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 1.09

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 84 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 93 
Возраст: 30 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Gianluca Russo
Група:Rookie - 128
Плата:$450.000
Должина на договорот:17 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Francisco Oliveira Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 1
Romualdas Salok Сезона 60, Трка 10 Сезона 60, Трка 17
Fernando Pallas Сезона 62, Трка 15 Сезона 62, Трка 15
Rodrigo Echegorri Сезона 64, Трка 6 Сезона 64, Трка 11
Franz Schwedt Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Ivan Pomidorov Сезона 66, Трка 17 Сезона 66, Трка 17
Lysander Biela Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Marcelo Mauricio Сезона 68, Трка 17 Сезона 68, Трка 17
Noel Lambelin Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 11
Gianluca Russo Сезона 71, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000