Профил на менаџерот: Steli Veres

ГПРО Профил

Име: Steli Veres
Се приклучи: Фев 6, 2010
Последна интеракција: Фев 6 2010, 23:38:55
Држава:  (Романија)
Постови на форумот: 0
Број на најавувања: 1
Време поминато на ГПРО: 0 часа
Пол: Не е определено
Дата на раѓање: -
Место на раѓање: -
Местото на живеење: -
Љубовен статус: -
Висина: -
Тежина: -

Information

Да се контактира Steli Veres или види комплетниот профил на ГПРО, мора или да се логирате или регистрирате.