Профил на менаџерот: Jarno Taipale

ГПРО Профил

Име: Jarno Taipale
Се приклучи: Авг 29, 2006
Последна интеракција: Апр 24 2010, 06:02:09
Држава:  (Финска)
Постови на форумот: 0
Број на најавувања: 102
Време поминато на ГПРО: 22.7 часа
Пол: Машко
Дата на раѓање: -
Место на раѓање: -
Местото на живеење: -
Љубовен статус: -
Висина: -
Тежина: -

Information

Да се контактира Jarno Taipale или види комплетниот профил на ГПРО, мора или да се логирате или регистрирате.