Профил на менаџерот: Dawid Polakiewicz

ГПРО Профил

Име: Dawid Polakiewicz
Се приклучи: Ное 1, 2008
Последна интеракција: Ное 30 2008, 11:48:26
Држава:  (Полска)
Постови на форумот: 0
Број на најавувања: 34
Време поминато на ГПРО: 14 часа
Пол: Не е определено
Дата на раѓање: -
Место на раѓање: -
Местото на живеење: -
Љубовен статус: -
Висина: -
Тежина: -

Information

Да се контактира Dawid Polakiewicz или види комплетниот профил на ГПРО, мора или да се логирате или регистрирате.