Профил на менаџерот: pontus Salvéus

ГПРО Профил

Име: pontus Salvéus
Се приклучи: Јан 18, 2009
Последна интеракција: Апр 7 2009, 23:01:24
Држава:  (Шведска)
Постови на форумот: 0
Број на најавувања: 20
Време поминато на ГПРО: 6.4 часа
Пол: Не е определено
Дата на раѓање: -
Место на раѓање: -
Местото на живеење: -
Љубовен статус: -
Висина: -
Тежина: -

Information

Да се контактира pontus Salvéus или види комплетниот профил на ГПРО, мора или да се логирате или регистрирате.