Национален нокаут Куп .


Белешка: За ова натпреварување, само најдобрите 30 од секоја земја по трка се бројат.

К Круг 1 Круг 2 Четвртина финале Полу финале Финале Победник
1. Полска 3 Полска 3 Полска 3 Полска 2 Полска 0                   
24. Турција 0
20. Австралија 3 Австралија 0
32. Јужна Африка 0
10. Србија 1 Литванија 0 Португалија 0
13. Литванија 2
11. Белгија 0 Португалија 3
8. Португалија 3
5. Аргентина 3 Аргентина 2 Аргентина 0 Англија 1
21. Чешка Република 0
9. Унгарија 3 Унгарија 1
12. Романија 0
23. Словачка 2 Словачка 0 Англија 3
30. Хрватска 1
25. Шведска 0 Англија 3
4. Англија 3
3. Италија 3 Италија 3 Италија 3 Италија 0 Бразил 2
27. Венецуела 0
17. Финска 0 Шпанија 0
15. Шпанија 3
16. Грција 3 Грција 0 Руска Федерација 0
31. Мексико 0
18. Бугарија 0 Руска Федерација 3
6. Руска Федерација 3
7. Франција 3 Франција 3 Франција 0 Бразил 3
29. Естонија 0
22. Канада 3 Канада 0
28. Латвија 0
26. Холандија 0 САД 0 Бразил 3
14. САД 3
19. Германија 0 Бразил 3
2. Бразил 3