Конечни резултати (Патека: Fiorano | Сезона: 52 | Трка: 5 | Група: Rookie - 117)

Сезона:  Трка:

Изберете група:

Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит
13. -6 -6 Pipirelli   Bruno Rizzo Пукнат пневматик 74 4 1:08.750 137.30km/h 30.354s
12. Нема промени ±0 Pipirelli   Antek Xirabi Технички проблеми 76 5 1:05.977 139.67km/h 34.315s
11. -5 -5 Pipirelli   Ich Anonym Технички проблеми 76 5 1:05.391 139.77km/h 22.279s
10. +1 +1 Pipirelli   Łukasz Lewandowski + 3:41.687 77 7 1:05.758 141.36km/h 23.980s
09. +1 +1 Pipirelli   Paulo Ontem + 1:50.766 78 6 1:05.747 143.99km/h 22.332s
08. +5 +5 Pipirelli   Tom Cele + 1:10.640 79 7 1:04.745 144.96km/h 22.859s
07. -3 -3 Pipirelli   Zbigniew Polakowski + 1:08.448 79 5 1:05.170 145.02km/h 29.253s
06. -3 -3 Pipirelli   Oscar Infantas + 51.916 79 5 1:06.018 145.42km/h 25.751s
05. Нема промени ±0 Pipirelli   Norbert Berta + 45.700 79 4 1:07.512 145.58km/h 21.902s
04. +4 +4 Pipirelli   Eduardo Silva + 34.554 79 5 1:05.516 145.85km/h 28.456s
03. -2 -2 Pipirelli   Alessandro Cicioni + 19.731 79 5 1:06.020 146.22km/h 22.788s
02. Нема промени ±0 Pipirelli   Catalin Serb + 8.515 79 4 1:06.293 146.50km/h 24.854s
01. +8 +8 Pipirelli   Ighor Egito 1h37:34.697 79 5 1:05.570 146.71km/h 22.960s