Конечни резултати (Патека: Istanbul | Сезона: 72 | Трка: 10 | Група: Rookie - 151)

Сезона:  Трка:

Изберете група:

Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит
01. Нема промени ±0 Pipirelli   Zdenek Veselý 1h32:40.377 58 2 1:32.117 200.32km/h 23.568s
02. Нема промени ±0 Pipirelli   Duuh Xavier + 22.070 58 2 1:33.261 199.53km/h 23.884s
03. +2 +2 Pipirelli   Tomas Hejtmanek + 1:17.344 58 1 1:34.914 197.57km/h 29.588s
04. -1 -1 Pipirelli   Grégory Ploix + 1:20.922 58 2 1:34.491 197.44km/h 22.235s
05. -1 -1 Pipirelli   Stefano Solinas + 1:46.739 57 3 1:33.155 196.54km/h 23.499s
06. Нема промени ±0 Pipirelli   Gábor Dittrich + 2:12.028 57 1 1:35.145 195.67km/h 38.692s
07. +3 +3 Pipirelli   Lazaros Amanatidis + 2:12.225 57 1 1:34.869 195.66km/h 32.615s
08. Нема промени ±0 Pipirelli   Andrea Poletti + 2:23.929 57 3 1:33.861 195.26km/h 25.738s
09. Нема промени ±0 Pipirelli   Gaby Master + 2:44.165 57 3 1:34.959 194.57km/h 24.694s
10. +1 +1 Pipirelli   Augusto Carlos + 2:50.737 57 2 1:35.799 194.35km/h 23.283s
11. +2 +2 Pipirelli   José Apeles + 3:22.452 56 3 1:34.258 193.28km/h 21.037s
12. +3 +3 Pipirelli   Gabriel Santos + 3:35.258 56 2 1:35.410 192.85km/h 21.606s
13. +3 +3 Pipirelli   Leon Pobor + 3:44.391 56 1 1:35.797 192.55km/h 30.318s
14. Нема промени ±0 Pipirelli   Gábor Ipacs + 5:00.928 55 5 1:35.376 190.03km/h 22.431s
Не се пласира
15. -8 -8 Pipirelli   Tymek O`nell Пукнат пневматик 29 1 1:34.646    25.388s
16. -4 -4 Pipirelli   Yasmin Tenorio Пукнат пневматик 17 0 1:35.713    -