Конечни резултати (Патека: Jyllands-Ringen | Сезона: 74 | Трка: 6 | Група: Rookie - 140)

Сезона:  Трка:

Изберете група:

Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит
01. +1 +1 Pipirelli   Rob Hek 2h21:11.999 136 2 59.458 132.92km/h 22.698s
02. -1 -1 Pipirelli   Reimo Kochwatsch + 12.016 136 2 1:00.128 132.73km/h 25.254s
03. Нема промени ±0 Pipirelli   João Gavinhos + 1:45.458 135 4 1:00.580 131.28km/h 23.700s
04. Нема промени ±0 Pipirelli   Guillermo Cristian + 3:33.756 133 3 1:01.364 129.65km/h 22.473s
05. Нема промени ±0 Pipirelli   Markus Baatz + 7:10.412 129 3 1:02.181 126.49km/h 21.321s
06. +1 +1 Pipirelli   Jose Valen Технички проблеми 129 2 1:01.033 125.86km/h 25.287s
07. -1 -1 Pipirelli   Bruno Rodrigues + 9:50.993 127 4 1:02.315 124.25km/h 21.552s
08. Нема промени ±0 Pipirelli   Pavel Kuboušek Пукнат пневматик 122 3 1:02.410 120.48km/h 20.970s