Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Сите достигнувања
 
Категорија Достигнување Победници Последен добитник
ОпштоNewbie
(Заврши една трка во поени)
106195Pateebran Dachilli (R45)
Сезона 82, Трка 7
RookieRookie newbie
(Заврши една трка во Руки група во поени)
105470Pateebran Dachilli (R45)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоPhoto shoot
(Заврши една трка на подиумот)
70117Julian Brouwer (R4)
Сезона 82, Трка 7
СпецијалноBetter than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
69780Danam Owang (A73)
Сезона 82, Трка 7
RookieRookie photo shoot
(Заврши една трка во Руки група на подиумот)
69462Julian Brouwer (R4)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоNo brakes
(Извози најбрз круг на трка во било која група)
61870Andrzej Szmyd (R36)
Сезона 82, Трка 7
RookieNo brakes Rookie
(Извози најбрз круг на трка во Руки група)
59255Andrzej Szmyd (R36)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоFirst taste
(Победа на една трка во било која група)
49330Igor Tosic (R51)
Сезона 82, Трка 7
RookieFirst Rookie taste
(Победа на една трка во Руки група)
48369Igor Tosic (R51)
Сезона 82, Трка 7
RookieMonster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
44384Martin Gregson (R99)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоWannabe
(Старт на една трка од пол-позицијата)
44043Rocofete Roco (R6)
Сезона 82, Трка 7
RookieRookie wannabe
(Старт на една трка во Руки група од пол-позицијата)
42609Rocofete Roco (R6)
Сезона 82, Трка 7
RookieAmateur hitchhiker
(Промоција во Аматер групата)
38713Sara Lingrey (A9)
Сезона 81, Трка 17
AmateurAmateur newbie
(Заврши една трка во Аматер група во поени)
22471Andreas Rietz (A1)
Сезона 82, Трка 7
ТимLoyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
17108Tom Parker (R42)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоMr. Whiting
(Победа на една трка која ја започна со погрешни гуми (за дожд или суво))
16986Giorgevic Felline (R152)
Сезона 81, Трка 15
AmateurAmateur photo shoot
(Заврши една трка во Аматер група на подиумот)
16210George Roriz (A45)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоHattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка)
16031Joaquín Pérez Cano (R155)
Сезона 82, Трка 7
ТимHero
(Освои најмногу поени за тимот во една сезона)
15845Milan Vetrak (R102)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаTraveller
(Учествувај во трките на секоја достапна патека)
14662Remco Broekman (R55)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоDrama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
14174Vasco Almeida (R145)
Сезона 82, Трка 6
RookieRookie champion
(Победи еден шампионат во Руки група)
13621Ricardo Pinto (A41)
Сезона 81, Трка 17
RookieKnockout Rookie
(Освои Куп во Руки група)
13485Nenad Bošnjak (A65)
Сезона 81, Трка 17
RookieRookie hattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка во Руки група)
13105Joaquín Pérez Cano (R155)
Сезона 82, Трка 7
AmateurNo brakes Amateur
(Извози најбрз круг на трка во Аматер група)
13085Michael Reyer (A76)
Сезона 82, Трка 7
AmateurFirst Amateur taste
(Победа на една трка во Аматер група)
12306Roman Sobotka (A72)
Сезона 82, Трка 7
RookieRookie blue flag wonder
(Ги премина за еден круг сите опоненти во Руки ранг)
11057Joul Wycho (R154)
Сезона 82, Трка 7
AmateurPro hitchhiker
(Промоција во Про групата)
10622Dirk Sperling (P9)
Сезона 81, Трка 17
AmateurAmateur wannabe
(Старт на една трка во Аматер група од пол-позицијата)
10473Samuele Raco (A12)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Yas Marina - Abu Dhabi
(Направи најбрзи круг во групата во Yas Marina круг)
10328Igor Wilczynski (R14)
Сезона 80, Трка 16
ПатекаFavorite on Yas Marina - Abu Dhabi
(Победа на една трка во Yas Marina)
10202Bubba Mcsmyt (Ret)
Сезона 80, Трка 16
ПатекаShow starter on Yas Marina - Abu Dhabi
(Старт на една трка во Yas Marina од пол-позицијата)
9971Matteo Cornacchia (A42)
Сезона 80, Трка 16
ПатекаFavorite on Yeongam - South Korea
(Победа на една трка во Yeongam)
9495Lukasz Papis (A58)
Сезона 79, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Monte Carlo - Monaco
(Направи најбрзи круг во групата во Monte Carlo круг)
9448Dariusz Suchocki (R18)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Yeongam - South Korea
(Направи најбрзи круг во групата во Yeongam круг)
9441Fotios Bakas (A79)
Сезона 79, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Singapore - Singapore
(Направи најбрзи круг во групата во Singapore круг)
9427Kiril Mavrov (R107)
Сезона 82, Трка 4
ПатекаTouched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
9221Marco De Bortoli (A42)
Сезона 81, Трка 4
ПатекаFavorite on Singapore - Singapore
(Победа на една трка во Singapore)
9189Tomas Milan (R146)
Сезона 82, Трка 4
ПатекаFavorite on Fuji - Japan
(Победа на една трка во Fuji)
9175Antoine Sciberras (A69)
Сезона 81, Трка 4
AmateurMonster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
9169Roman Sobotka (A72)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Monte Carlo - Monaco
(Победа на една трка во Monte Carlo)
9068Sergey Ovinko (R87)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаShow starter on Yeongam - South Korea
(Старт на една трка во Yeongam од пол-позицијата)
9020Austin Miller (A74)
Сезона 79, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Istanbul - Turkey
(Направи најбрзи круг во групата во Istanbul круг)
8987Lee Waldo (R11)
Сезона 81, Трка 3
ПатекаShow starter on Monte Carlo - Monaco
(Старт на една трка во Monte Carlo од пол-позицијата)
8954Sergey Ovinko (R87)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаShow starter on Singapore - Singapore
(Старт на една трка во Singapore од пол-позицијата)
8937Ralfs Rozitis (R155)
Сезона 82, Трка 4
ПатекаShow starter on Fuji - Japan
(Старт на една трка во Fuji од пол-позицијата)
8929Fabrizio Maurizio (Ret)
Сезона 81, Трка 4
ОпштоOn the top
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во било која група)
8927Rayan Ruskov (A60)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаFavorite on Istanbul - Turkey
(Победа на една трка во Istanbul)
8920Fabrizio Maurizio (Ret)
Сезона 81, Трка 3
ПатекаFavorite on Suzuka - Japan
(Победа на една трка во Suzuka)
8859Pacho Salcedo (R149)
Сезона 82, Трка 1
ПатекаTouched perfection on Suzuka - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Suzuka круг)
8827Davide Panella (P25)
Сезона 82, Трка 1
ПатекаTouched perfection on Sepang - Malaysia
(Направи најбрзи круг во групата во Sepang круг)
8795Tharage Lethu (A32)
Сезона 77, Трка 10
ПатекаFavorite on Sepang - Malaysia
(Победа на една трка во Sepang)
8750Jy Ryster (Ret)
Сезона 77, Трка 10
ПатекаTouched perfection on Mexico City - Mexico
(Направи најбрзи круг во групата во Mexico City круг)
8722Daniela Pisa (P20)
Сезона 80, Трка 11
ПатекаTouched perfection on Kyalami - South Africa
(Направи најбрзи круг во групата во Kyalami круг)
8706Christopher Thimgren (P23)
Сезона 76, Трка 17
ПатекаShow starter on Istanbul - Turkey
(Старт на една трка во Istanbul од пол-позицијата)
8698Rubis Lareine (R101)
Сезона 81, Трка 3
ПатекаTouched perfection on Montreal - Canada
(Направи најбрзи круг во групата во Montreal круг)
8688Jeremy Sarrasin (A1)
Сезона 82, Трка 5
ПатекаShow starter on Suzuka - Japan
(Старт на една трка во Suzuka од пол-позицијата)
8646Giovanni Giannotti (R107)
Сезона 82, Трка 1
ПатекаFavorite on Mexico City - Mexico
(Победа на една трка во Mexico City)
8645Gustavo Lopez Panaitescu (A33)
Сезона 80, Трка 11
ПатекаFavorite on Kyalami - South Africa
(Победа на една трка во Kyalami)
8555Deimantas Šilva (Ret)
Сезона 76, Трка 17
ПатекаShow starter on Mexico City - Mexico
(Старт на една трка во Mexico City од пол-позицијата)
8507Adrián Castilla (A43)
Сезона 80, Трка 11
ПатекаFavorite on Montreal - Canada
(Победа на една трка во Montreal)
8504Tomas Milan (R146)
Сезона 82, Трка 5
ПатекаShow starter on Sepang - Malaysia
(Старт на една трка во Sepang од пол-позицијата)
8397Juan Atristain (Ret)
Сезона 77, Трка 10
ПатекаShow starter on Kyalami - South Africa
(Старт на една трка во Kyalami од пол-позицијата)
8349Daniel Gonzales (A23)
Сезона 76, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Sakhir - Bahrain
(Направи најбрзи круг во групата во Sakhir круг)
8342Alessandro Rossetti (Ret)
Сезона 81, Трка 1
ПатекаShow starter on Montreal - Canada
(Старт на една трка во Montreal од пол-позицијата)
8268Dyana Falcao (R69)
Сезона 82, Трка 5
ПатекаFavorite on Sakhir - Bahrain
(Победа на една трка во Sakhir)
8228Bart Penners (Ret)
Сезона 81, Трка 1
ПатекаShow starter on Sakhir - Bahrain
(Старт на една трка во Sakhir од пол-позицијата)
8078Alessio Cois (R58)
Сезона 81, Трка 1
ПатекаTouched perfection on Shanghai - China
(Направи најбрзи круг во групата во Shanghai круг)
8074Terereco Trehco (A78)
Сезона 81, Трка 2
ПатекаFavorite on Shanghai - China
(Победа на една трка во Shanghai)
7990Fabian Vergara (R88)
Сезона 81, Трка 2
ProPro newbie
(Заврши една трка во Про група во поени)
7933Santiago Chaher (P4)
Сезона 82, Трка 7
RookieTop Rookie
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во Руки групата)
7883Rayan Ruskov (A60)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Zolder - Belgium
(Направи најбрзи круг во групата во Zolder круг)
7778Ricardo Gregorio (A28)
Сезона 81, Трка 6
ПатекаShow starter on Shanghai - China
(Старт на една трка во Shanghai од пол-позицијата)
7724Filippo Vitali (R157)
Сезона 81, Трка 2
ПатекаTouched perfection on Hungaroring - Hungary
(Направи најбрзи круг во групата во Hungaroring круг)
7698Robert Green (A28)
Сезона 80, Трка 4
ПатекаFavorite on Zolder - Belgium
(Победа на една трка во Zolder)
7658Guille Mansilla (R95)
Сезона 81, Трка 6
ПатекаTouched perfection on Silverstone - United Kingdom
(Направи најбрзи круг во групата во Silverstone круг)
7624Elgin Villanueva (R82)
Сезона 80, Трка 8
ПатекаTouched perfection on Melbourne - Australia
(Направи најбрзи круг во групата во Melbourne круг)
7612Igor Wilczynski (R14)
Сезона 80, Трка 17
ПатекаTouched perfection on New Delhi - India
(Направи најбрзи круг во групата во New Delhi круг)
7611Kerem Arslanli (P21)
Сезона 82, Трка 2
ПатекаFavorite on Hungaroring - Hungary
(Победа на една трка во Hungaroring)
7600Mortiis Mayhem (R97)
Сезона 80, Трка 4
ПатекаTouched perfection on Adelaide - Australia
(Направи најбрзи круг во групата во Adelaide круг)
7596Mariusz Budek (R139)
Сезона 77, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Buenos Aires - Argentina
(Направи најбрзи круг во групата во Buenos Aires круг)
7578Sergio López (R24)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Silverstone - United Kingdom
(Победа на една трка во Silverstone)
7553Jaime Romo (A37)
Сезона 80, Трка 8
ПатекаFavorite on New Delhi - India
(Победа на една трка во New Delhi)
7551Tomas Milan (R146)
Сезона 82, Трка 2
ПатекаFavorite on Melbourne - Australia
(Победа на една трка во Melbourne)
7502Rocha Levi (R81)
Сезона 80, Трка 17
ПатекаShow starter on Zolder - Belgium
(Старт на една трка во Zolder од пол-позицијата)
7458Antoine Sciberras (A69)
Сезона 81, Трка 6
ПатекаFavorite on Adelaide - Australia
(Победа на една трка во Adelaide)
7445Michael Barycki (A21)
Сезона 77, Трка 17
ПатекаShow starter on Hungaroring - Hungary
(Старт на една трка во Hungaroring од пол-позицијата)
7397Mortiis Mayhem (R97)
Сезона 80, Трка 4
ПатекаTouched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
7326Adam Knight (R63)
Сезона 80, Трка 12
ПатекаShow starter on Melbourne - Australia
(Старт на една трка во Melbourne од пол-позицијата)
7304Adrien Chartrain (A41)
Сезона 80, Трка 17
ПатекаFavorite on Buenos Aires - Argentina
(Победа на една трка во Buenos Aires)
7303Igor Tosic (R51)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаShow starter on Silverstone - United Kingdom
(Старт на една трка во Silverstone од пол-позицијата)
7295Vincent Randrianandrasana (Ret)
Сезона 80, Трка 8
ПатекаFavorite on Brasilia - Brazil
(Победа на една трка во Brasilia)
7285Gustavo Lopez Panaitescu (A33)
Сезона 80, Трка 12
ПатекаShow starter on Buenos Aires - Argentina
(Старт на една трка во Buenos Aires од пол-позицијата)
7223Rocofete Roco (R6)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаShow starter on Adelaide - Australia
(Старт на една трка во Adelaide од пол-позицијата)
7213Miguel Roda (A63)
Сезона 77, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Monza - Italy
(Направи најбрзи круг во групата во Monza круг)
7184Juan Camilo Cortes (A68)
Сезона 77, Трка 15
ПатекаFavorite on Monza - Italy
(Победа на една трка во Monza)
7142Carmen Espejo Andujar (R43)
Сезона 77, Трка 15
ПатекаShow starter on Brasilia - Brazil
(Старт на една трка во Brasilia од пол-позицијата)
7134Benito Kmela (Ret)
Сезона 80, Трка 12
ПатекаTouched perfection on Anderstorp - Sweden
(Направи најбрзи круг во групата во Anderstorp круг)
7122Thomas Lafferty (Ret)
Сезона 78, Трка 15
ПатекаShow starter on New Delhi - India
(Старт на една трка во New Delhi од пол-позицијата)
7112Justinas Bublys (R152)
Сезона 82, Трка 2
ПатекаTouched perfection on Paul Ricard - France
(Направи најбрзи круг во групата во Paul Ricard круг)
7074Damir Hictaler (A4)
Сезона 80, Трка 2
ПатекаFavorite on Anderstorp - Sweden
(Победа на една трка во Anderstorp)
7047Rodolpho Barbosa (Ret)
Сезона 78, Трка 15
ПатекаTouched perfection on Irungattukottai - India
(Направи најбрзи круг во групата во Irungattukottai круг)
6986Gintas Puidokas (A28)
Сезона 80, Трка 14
ПатекаShow starter on Monza - Italy
(Старт на една трка во Monza од пол-позицијата)
6964Gonzalo Palo (A77)
Сезона 77, Трка 15
ПатекаFavorite on Paul Ricard - France
(Победа на една трка во Paul Ricard)
6917Adrián Castilla (A43)
Сезона 80, Трка 2
ПатекаFavorite on Irungattukottai - India
(Победа на една трка во Irungattukottai)
6890Rocha Levi (R81)
Сезона 80, Трка 14
ПатекаShow starter on Anderstorp - Sweden
(Старт на една трка во Anderstorp од пол-позицијата)
6880Andreea David (P14)
Сезона 78, Трка 15
ПатекаShow starter on Paul Ricard - France
(Старт на една трка во Paul Ricard од пол-позицијата)
6829Barron Kennett (Ret)
Сезона 80, Трка 2
ПатекаTouched perfection on Ahvenisto - Finland
(Направи најбрзи круг во групата во Ahvenisto круг)
6712Jussi Vasama (A57)
Сезона 79, Трка 7
ПатекаShow starter on Irungattukottai - India
(Старт на една трка во Irungattukottai од пол-позицијата)
6694Mariano Giusti (R80)
Сезона 80, Трка 14
ПатекаFavorite on Portimao - Portugal
(Победа на една трка во Portimao)
6659Vlad Racebexx (A11)
Сезона 81, Трка 11
RookieRookie executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Руки група)
6629Stephane Kurz (R7)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Valencia - Spain
(Победа на една трка во Valencia)
6623Nanni Lambertoni (Ret)
Сезона 80, Трка 3
ПатекаTouched perfection on Valencia - Spain
(Направи најбрзи круг во групата во Valencia круг)
6620Luis González (P21)
Сезона 80, Трка 3
ПатекаFavorite on Ahvenisto - Finland
(Победа на една трка во Ahvenisto)
6583Jonah Osiris (A59)
Сезона 79, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Brands Hatch - United Kingdom
(Направи најбрзи круг во групата во Brands Hatch круг)
6569Thierry Le Denmat (M2)
Сезона 78, Трка 4
ПатекаTouched perfection on Portimao - Portugal
(Направи најбрзи круг во групата во Portimao круг)
6567Zalán Dankó (A68)
Сезона 81, Трка 11
ПатекаFavorite on Spa - Belgium
(Победа на една трка во Spa)
6498Juan Torres (A42)
Сезона 77, Трка 13
ПатекаShow starter on Valencia - Spain
(Старт на една трка во Valencia од пол-позицијата)
6496Nanni Lambertoni (Ret)
Сезона 80, Трка 3
ПатекаTouched perfection on Interlagos - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Interlagos круг)
6473Edoardo Pariani (R9)
Сезона 81, Трка 10
ПатекаTouched perfection on Spa - Belgium
(Направи најбрзи круг во групата во Spa круг)
6471Otulos Gomes (A57)
Сезона 77, Трка 13
ПатекаShow starter on Portimao - Portugal
(Старт на една трка во Portimao од пол-позицијата)
6447Stuart Hunter (A40)
Сезона 81, Трка 11
ПатекаShow starter on Ahvenisto - Finland
(Старт на една трка во Ahvenisto од пол-позицијата)
6446Juliette Dominé (R48)
Сезона 79, Трка 7
ПатекаFavorite on Brands Hatch - United Kingdom
(Победа на една трка во Brands Hatch)
6430Juan Antonio Titos Sánchez (R24)
Сезона 78, Трка 4
ПатекаFavorite on Oesterreichring - Austria
(Победа на една трка во Oesterreichring)
6408Giorgevic Felline (R152)
Сезона 81, Трка 15
ПатекаTouched perfection on Oesterreichring - Austria
(Направи најбрзи круг во групата во Oesterreichring круг)
6403Marco De Bortoli (A42)
Сезона 81, Трка 15
ПатекаShow starter on Brands Hatch - United Kingdom
(Старт на една трка во Brands Hatch од пол-позицијата)
6392Andrea Cavalieri (P22)
Сезона 78, Трка 4
ПатекаTouched perfection on Laguna Seca - United States
(Направи најбрзи круг во групата во Laguna Seca круг)
6322Tomas Andriuskas (A78)
Сезона 81, Трка 9
ПатекаFavorite on Interlagos - Brazil
(Победа на една трка во Interlagos)
6317Fiorella Toril (A7)
Сезона 81, Трка 10
ПатекаTouched perfection on Poznan - Poland
(Направи најбрзи круг во групата во Poznan круг)
6317Felipe Sakai (P11)
Сезона 80, Трка 9
ПатекаShow starter on Spa - Belgium
(Старт на една трка во Spa од пол-позицијата)
6305Mikołaj Kraus (Ret)
Сезона 77, Трка 13
ПатекаTouched perfection on Estoril - Portugal
(Направи најбрзи круг во групата во Estoril круг)
6290Fabile Blanc (R102)
Сезона 78, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Imola - San Marino
(Направи најбрзи круг во групата во Imola круг)
6286Marco De Bortoli (A42)
Сезона 81, Трка 7
ПатекаShow starter on Oesterreichring - Austria
(Старт на една трка во Oesterreichring од пол-позицијата)
6260Marco Ligi (R123)
Сезона 81, Трка 15
ПатекаFavorite on Poznan - Poland
(Победа на една трка во Poznan)
6249Mortiis Mayhem (R97)
Сезона 80, Трка 9
ПатекаFavorite on Laguna Seca - United States
(Победа на една трка во Laguna Seca)
6208Aitor Martinez (A57)
Сезона 81, Трка 9
СпецијалноAddict
(Нема пропуштено трка во 10 полни последователни сезони)
6203Dieter Nix (M4)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаShow starter on Interlagos - Brazil
(Старт на една трка во Interlagos од пол-позицијата)
6193Stuart Hunter (A40)
Сезона 81, Трка 10
ПатекаFavorite on Imola - San Marino
(Победа на една трка во Imola)
6191Tomasz Reda (R156)
Сезона 81, Трка 7
ПатекаFavorite on Estoril - Portugal
(Победа на една трка во Estoril)
6158Andrea Cavalieri (P22)
Сезона 78, Трка 5
ПатекаShow starter on Poznan - Poland
(Старт на една трка во Poznan од пол-позицијата)
6109Mortiis Mayhem (R97)
Сезона 80, Трка 9
ПатекаShow starter on Imola - San Marino
(Старт на една трка во Imola од пол-позицијата)
6072Antoine Sciberras (A69)
Сезона 81, Трка 7
ПатекаShow starter on Laguna Seca - United States
(Старт на една трка во Laguna Seca од пол-позицијата)
6071Antoine Sciberras (A69)
Сезона 81, Трка 9
ПатекаShow starter on Estoril - Portugal
(Старт на една трка во Estoril од пол-позицијата)
6063Andrea Cavalieri (P22)
Сезона 78, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Magny Cours - France
(Направи најбрзи круг во групата во Magny Cours круг)
6050Marcos González (R16)
Сезона 81, Трка 16
ПатекаTouched perfection on Brno - Czech Republic
(Направи најбрзи круг во групата во Brno круг)
6022Olli Tamminen (P24)
Сезона 77, Трка 4
ПатекаFavorite on Brno - Czech Republic
(Победа на една трка во Brno)
5947Jarede A. Wavgenhak (R127)
Сезона 77, Трка 4
ПатекаFavorite on Magny Cours - France
(Победа на една трка во Magny Cours)
5915Roy Nijland (A78)
Сезона 81, Трка 16
ПатекаFavorite on Mugello - Italy
(Победа на една трка во Mugello)
5895Vlad Racebexx (A11)
Сезона 81, Трка 12
ПатекаTouched perfection on Mugello - Italy
(Направи најбрзи круг во групата во Mugello круг)
5868Octavio Ale (P24)
Сезона 81, Трка 12
ПатекаShow starter on Magny Cours - France
(Старт на една трка во Magny Cours од пол-позицијата)
5846Gabriel Avaloni (R132)
Сезона 81, Трка 16
ПатекаShow starter on Brno - Czech Republic
(Старт на една трка во Brno од пол-позицијата)
5836Bela Badosi (Ret)
Сезона 77, Трка 4
ОпштоReliability expert
(Ги комплетираше сите 17 трки во сезоната без ниеден технички проблем или дисквалификација)
5815Denis Leskov (A48)
Сезона 81, Трка 17
ProPro photo shoot
(Заврши една трка во Про група на подиумот)
5768Andres Duffey (P20)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаShow starter on Mugello - Italy
(Старт на една трка во Mugello од пол-позицијата)
5710Fiorella Toril (A7)
Сезона 81, Трка 12
ПатекаTouched perfection on Nurburgring - Germany
(Направи најбрзи круг во групата во Nurburgring круг)
5681Laurent Horne (R13)
Сезона 80, Трка 1
ПатекаTouched perfection on Kaunas - Lithuania
(Направи најбрзи круг во групата во Kaunas круг)
5622Liam Delay (A79)
Сезона 79, Трка 12
ПатекаFavorite on Austin - United States
(Победа на една трка во Austin)
5600Tomas Milan (R146)
Сезона 82, Трка 6
ПатекаFavorite on Nurburgring - Germany
(Победа на една трка во Nurburgring)
5591George Roriz (A45)
Сезона 80, Трка 1
AmateurAmateur hattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка во Аматер група)
5574Thiago Bento (A28)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Austin - United States
(Направи најбрзи круг во групата во Austin круг)
5565Miroslav Steklý (R21)
Сезона 82, Трка 6
ПатекаFavorite on Kaunas - Lithuania
(Победа на една трка во Kaunas)
5558Cenk Şengel (A35)
Сезона 79, Трка 12
ПатекаTouched perfection on Barcelona - Spain
(Направи најбрзи круг во групата во Barcelona круг)
5520Raul Paya (R69)
Сезона 81, Трка 13
ПатекаShow starter on Nurburgring - Germany
(Старт на една трка во Nurburgring од пол-позицијата)
5494George Roriz (A45)
Сезона 80, Трка 1
ПатекаShow starter on Kaunas - Lithuania
(Старт на една трка во Kaunas од пол-позицијата)
5448Cenk Şengel (A35)
Сезона 79, Трка 12
ОпштоUntouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
5415Rubis Lareine (R101)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаShow starter on Austin - United States
(Старт на една трка во Austin од пол-позицијата)
5403Dyana Falcao (R69)
Сезона 82, Трка 6
ПатекаTouched perfection on Zandvoort - Netherlands
(Направи најбрзи круг во групата во Zandvoort круг)
5375Monitor Smith (Ret)
Сезона 78, Трка 17
ПатекаFavorite on Barcelona - Spain
(Победа на една трка во Barcelona)
5354Andreas Aubram (R82)
Сезона 81, Трка 13
ПатекаShow starter on Barcelona - Spain
(Старт на една трка во Barcelona од пол-позицијата)
5314Vasco Almeida (R145)
Сезона 81, Трка 13
ПатекаFavorite on Zandvoort - Netherlands
(Победа на една трка во Zandvoort)
5295Kaan Turhan (Ret)
Сезона 78, Трка 17
ПатекаTouched perfection on Hockenheim - Germany
(Направи најбрзи круг во групата во Hockenheim круг)
5229Damir Kalaev (P14)
Сезона 78, Трка 2
ПатекаShow starter on Zandvoort - Netherlands
(Старт на една трка во Zandvoort од пол-позицијата)
5194Mohamad Saeed (Ret)
Сезона 78, Трка 17
ПатекаFavorite on Hockenheim - Germany
(Победа на една трка во Hockenheim)
5132David Gómez (R115)
Сезона 78, Трка 2
ПатекаFavorite on A1-Ring - Austria
(Победа на една трка во A1-Ring)
5131Behmen Templari (Ret)
Сезона 79, Трка 9
ПатекаTouched perfection on Bucharest Ring - Romania
(Направи најбрзи круг во групата во Bucharest Ring круг)
5105Mateusz Czechowski (R29)
Сезона 79, Трка 13
ПатекаTouched perfection on A1-Ring - Austria
(Направи најбрзи круг во групата во A1-Ring круг)
5101Juan Torres (A42)
Сезона 79, Трка 9
ПатекаTouched perfection on Serres - Greece
(Направи најбрзи круг во групата во Serres круг)
5082Daniel Gonzales (A23)
Сезона 79, Трка 10
ПатекаFavorite on Sochi - Russian Federation
(Победа на една трка во Sochi)
5058Aitor Martinez (A57)
Сезона 81, Трка 5
ПатекаFavorite on Bucharest Ring - Romania
(Победа на една трка во Bucharest Ring)
5050Henri Svensson (A23)
Сезона 79, Трка 13
ПатекаFavorite on Serres - Greece
(Победа на една трка во Serres)
5036Lukasz Papis (A58)
Сезона 79, Трка 10
ПатекаShow starter on Hockenheim - Germany
(Старт на една трка во Hockenheim од пол-позицијата)
5034Terry Grimmett (Ret)
Сезона 78, Трка 2
ПатекаShow starter on A1-Ring - Austria
(Старт на една трка во A1-Ring од пол-позицијата)
5027Sandro Vostok (Ret)
Сезона 79, Трка 9
ПатекаTouched perfection on Indianapolis - United States
(Направи најбрзи круг во групата во Indianapolis круг)
4971Deimantas Šilva (Ret)
Сезона 77, Трка 11
ПатекаTouched perfection on Sochi - Russian Federation
(Направи најбрзи круг во групата во Sochi круг)
4966Craig Wilson (A14)
Сезона 81, Трка 5
ПатекаShow starter on Serres - Greece
(Старт на една трка во Serres од пол-позицијата)
4960David Dasilva Dominguez (A47)
Сезона 79, Трка 10
ПатекаShow starter on Bucharest Ring - Romania
(Старт на една трка во Bucharest Ring од пол-позицијата)
4959Paul Frere (A4)
Сезона 79, Трка 13
ПатекаShow starter on Sochi - Russian Federation
(Старт на една трка во Sochi од пол-позицијата)
4862Aitor Martinez (A57)
Сезона 81, Трка 5
ПатекаFavorite on Indianapolis - United States
(Победа на една трка во Indianapolis)
4848Carmen Espejo Andujar (R43)
Сезона 77, Трка 11
ПатекаShow starter on Indianapolis - United States
(Старт на една трка во Indianapolis од пол-позицијата)
4842Mateo Pahati (P6)
Сезона 77, Трка 11
ПатекаFavorite on Slovakiaring - Slovakia
(Победа на една трка во Slovakiaring)
4823Jaime Romo (A37)
Сезона 80, Трка 5
ПатекаTouched perfection on Slovakiaring - Slovakia
(Направи најбрзи круг во групата во Slovakiaring круг)
4807David Martinez (A52)
Сезона 80, Трка 5
ПатекаShow starter on Slovakiaring - Slovakia
(Старт на една трка во Slovakiaring од пол-позицијата)
4685Jaime Romo (A37)
Сезона 80, Трка 5
ОпштоGrand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
4671Joaquín Pérez Cano (R155)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Fiorano - Italy
(Направи најбрзи круг во групата во Fiorano круг)
4540Andrea Falanga (Ret)
Сезона 80, Трка 7
ProNo brakes Pro
(Извози најбрз круг на трка во Про група)
4472Nikita Guidotti (P22)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Fiorano - Italy
(Победа на една трка во Fiorano)
4465David Ricardo Latorre Varela (R4)
Сезона 80, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Indianapolis Oval - United States
(Направи најбрзи круг во групата во Indianapolis Oval круг)
4464Paulo Silva (A60)
Сезона 78, Трка 8
ПатекаFavorite on Rafaela Oval - Argentina
(Победа на една трка во Rafaela Oval)
4460Gabriel Francisco (R64)
Сезона 81, Трка 8
ПатекаShow starter on Rafaela Oval - Argentina
(Старт на една трка во Rafaela Oval од пол-позицијата)
4435Andrea Cairone (A28)
Сезона 81, Трка 8
ПатекаTouched perfection on Rafaela Oval - Argentina
(Направи најбрзи круг во групата во Rafaela Oval круг)
4420Paulo Brandao (R104)
Сезона 81, Трка 8
ПатекаShow starter on Indianapolis Oval - United States
(Старт на една трка во Indianapolis Oval од пол-позицијата)
4412Billy Snodgrass (Ret)
Сезона 78, Трка 8
ПатекаShow starter on Fiorano - Italy
(Старт на една трка во Fiorano од пол-позицијата)
4406Gökhan Demirekin (Ret)
Сезона 80, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Jerez - Spain
(Направи најбрзи круг во групата во Jerez круг)
4401Matteo Ravasi (A14)
Сезона 79, Трка 8
AmateurKnockout Amateur
(Освои Куп во Аматер група)
4400Kaan Dagasan (P9)
Сезона 81, Трка 17
AmateurAmateur champion
(Победи еден шампионат во Аматер група)
4390Reymon Vicioso (P14)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаFavorite on Indianapolis Oval - United States
(Победа на една трка во Indianapolis Oval)
4362Coral Berto (A27)
Сезона 78, Трка 8
RookieUntouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
4361Rubis Lareine (R101)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаFavorite on Jerez - Spain
(Победа на една трка во Jerez)
4305Juliette Dominé (R48)
Сезона 79, Трка 8
ПатекаShow starter on Jerez - Spain
(Старт на една трка во Jerez од пол-позицијата)
4279Juliette Dominé (R48)
Сезона 79, Трка 8
ProFirst Pro taste
(Победа на една трка во Про група)
4082Andres Duffey (P20)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоWeatherman
(Победа на една трка завршувајќи ја со погрешни гуми (за дожд или суво))
3947Marco Palandri (R26)
Сезона 82, Трка 6
RookieBerserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
3766Palomo Pollastri (R63)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Baku City - Azerbaijan
(Победа на една трка во Baku City)
3573Justinas Bublys (R152)
Сезона 82, Трка 3
ProPro wannabe
(Старт на една трка во Про група од пол-позицијата)
3566Nikita Guidotti (P22)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Baku City - Azerbaijan
(Направи најбрзи круг во групата во Baku City круг)
3546Atis Praudins (P25)
Сезона 82, Трка 3
ProMonster Pro car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Про групата)
3538Luis Gustavo (P4)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаShow starter on Baku City - Azerbaijan
(Старт на една трка во Baku City од пол-позицијата)
3492Izabela Cardoso (R155)
Сезона 82, Трка 3
ПатекаTouched perfection on Bremgarten - Switzerland
(Направи најбрзи круг во групата во Bremgarten круг)
3325Evangelos Marinis (R40)
Сезона 80, Трка 6
ПатекаFavorite on Bremgarten - Switzerland
(Победа на една трка во Bremgarten)
3312Jean Damasceno (A20)
Сезона 80, Трка 6
RookieRookie storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Руки група)
3305Stephane Kurz (R7)
Сезона 82, Трка 7
ТимEndurance team mate
(Најбрзиот менаџер ако сезоната беше една голема трка во која се натпреваруваат само 10 менаџери)
3288David Capla (A25)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаShow starter on Bremgarten - Switzerland
(Старт на една трка во Bremgarten од пол-позицијата)
3235Jaime Romo (A37)
Сезона 80, Трка 6
RookieRookie Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Руки)
3043Joaquín Pérez Cano (R155)
Сезона 82, Трка 7
AmateurAmateur blue flag wonder
(Ги премина сите опоненти за еден круг во Аматерски ранг)
2874Attila Gore (A17)
Сезона 82, Трка 7
ProMaster hitchhiker
(Промоција во Мастер групата)
2728Alex Phil (M5)
Сезона 81, Трка 17
ПатекаFavorite on Grobnik - Croatia
(Победа на една трка во Grobnik)
2653Rafael Almeida (A69)
Сезона 78, Трка 16
ПатекаTouched perfection on Grobnik - Croatia
(Направи најбрзи круг во групата во Grobnik круг)
2632Patrick Majewski (Ret)
Сезона 78, Трка 16
ПатекаShow starter on Grobnik - Croatia
(Старт на една трка во Grobnik од пол-позицијата)
2603Andreea David (P14)
Сезона 78, Трка 16
ОпштоSalesman
(Учествуво во една трка со 5 активни спонзорски договори)
2456Peter Mulholland (A41)
Сезона 82, Трка 7
AmateurAmateur executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Аматер група)
2453Jesus Rebolledo (A18)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFavorite on Jyllands-Ringen - Denmark
(Победа на една трка во Jyllands-Ringen)
2372Zoltán Kamarás (R38)
Сезона 81, Трка 14
ПатекаShow starter on Jyllands-Ringen - Denmark
(Старт на една трка во Jyllands-Ringen од пол-позицијата)
2344Cristian Piehowiak (R77)
Сезона 81, Трка 14
ПатекаTouched perfection on Jyllands-Ringen - Denmark
(Направи најбрзи круг во групата во Jyllands-Ringen круг)
2343Bruno Chiari (A40)
Сезона 81, Трка 14
MasterMaster newbie
(Заврши една трка во Мастер група во поени)
2095Guille García (M3)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаTouched perfection on Avus - Germany
(Направи најбрзи круг во групата во Avus круг)
2059Serge Moskvitin (Ret)
Сезона 79, Трка 11
ПатекаFavorite on Avus - Germany
(Победа на една трка во Avus)
2056Burak Alaydın (A33)
Сезона 79, Трка 11
ОпштоAll over the place
(Заврши барем една трка со крајен пласман 1-40)
2041Kuba Gułajewski (M1)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаShow starter on Avus - Germany
(Старт на една трка во Avus од пол-позицијата)
2030Sylvia Rodriguez (A28)
Сезона 79, Трка 11
ОпштоGiant killer
(Победа во нокаут купот, додека ја привршува сеоната со пласман понизок од првите 4)
1933Hubert Grzelak (R56)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоTutorial master
(Комплетирани сите туторијали во играта)
1737Klaas Pietersen (R16)
Сезона 82, Трка 8
AmateurAmateur Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Аматери)
1728Mateusz Włodarczyk (A5)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоShepherd
(Успешно покани пријател на ГПРО кој се трка повеке од 51 трка)
1629Arpi Horvath (A32)
Сезона 82, Трка 7
ProPro hattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка во Про група)
1616Marco Longo (P15)
Сезона 82, Трка 7
AmateurTop Amateur
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во Аматер групата)
1479Mario Hernandez (P14)
Сезона 81, Трка 17
MasterMaster photo shoot
(Завршена една трка во Мастер групата на подиумот)
1469Dejan Petrović (M3)
Сезона 82, Трка 5
AmateurUntouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
1452Maciej Młynek (P22)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоJust don't scratch it
(Победи трка во Елите, Мастер или Про со 0 ризици на чиста патека)
1434Victor Baia (A10)
Сезона 82, Трка 7
MasterNo brakes Master
(Извози најбрз круг на трка во Мастер група)
1200Juan Diego Milán (M1)
Сезона 82, Трка 7
AmateurBerserk Amateur
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Аматер групата)
1185José Luis Navarro (A69)
Сезона 82, Трка 5
RookieRookie top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Руки)
1132Riccardo Sandri (R130)
Сезона 82, Трка 7
AmateurAmateur storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Аматер група)
1111Marcelo Ascencio (A20)
Сезона 82, Трка 7
ProKnockout Pro
(Освои Куп во Про група)
1095Leonel Rey (M1)
Сезона 81, Трка 17
ProPro champion
(Победи еден шампионат во Про група)
1081Guilherme Franco (A35)
Сезона 81, Трка 17
MasterFirst Master taste
(Победа на една трка во Мастер група)
1004Jean-françois Charbinat (M5)
Сезона 82, Трка 6
RookieRookie fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на Руки)
935Ábne Soares (R136)
Сезона 82, Трка 7
MasterMaster wannabe
(Старт на една трка во Мастер група од пол-позицијата)
910Mariusz Malczuk (M5)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоLucky smoker
(Победи трка во Елит, Мастер или Про дури имаш технички проблеми со болидот)
901Daniel Iliev (P19)
Сезона 82, Трка 7
RookieRookie top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Руки)
856Joul Wycho (R154)
Сезона 82, Трка 7
AmateurAmateur fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на Аматери)
831Nikola Milutinović (A15)
Сезона 82, Трка 5
AmateurAmateur top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Аматери)
818Yiánnis Spirópoulos (A65)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоStanding tall
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во било која група)
793Sergio Fanelli (P24)
Сезона 81, Трка 17
ProPro fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на ГПРО)
761Mantas Sestokas (P16)
Сезона 82, Трка 7
ProPro top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Про)
742Svajūnas Mikšta (P11)
Сезона 82, Трка 7
AmateurAmateur top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Аматер)
731Raffaele Bevacqua (A30)
Сезона 82, Трка 5
ОпштоLadder climber
(Комплетирај трка во секое ниво од играта)
685Rémy Pointet (E)
Сезона 82, Трка 1
ТимFavorite team
(Тим со најголем број на поени на една трка)
639Ricky Silva (P21)
Сезона 82, Трка 3
AmateurAmateur top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Аматери)
635Jerry Maas (A19)
Сезона 82, Трка 6
ProPro top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Про)
632Helmut Heiter (P7)
Сезона 82, Трка 5
RookieStanding tall Rookie
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во Руки групата)
622Stefan Leinsinger (R124)
Сезона 81, Трка 17
MasterElite hitchhiker
(Промоција во Елит групата)
619Rémy Pointet (E)
Сезона 81, Трка 17
RookieRookie top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Руки)
613Grzegorz Wolak (R9)
Сезона 82, Трка 7
MasterMonster Master car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Мастер групата)
610Martti Kaasik (M2)
Сезона 82, Трка 4
MasterMaster fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трки во сите групи на Мастер)
591Alejandro Badino (M4)
Сезона 82, Трка 7
СпецијалноDino
(Учествува во 1000 трки)
574Marek Domaszewski (R15)
Сезона 82, Трка 7
MasterMaster top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Мастер)
543Leandro Sereno7 (M2)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоUltimate humiliation
(Победи трка во Елит, Мастер или Про, поминувајки го секој останат возач барем за еден круг во трката)
503Jonas Karalius (P18)
Сезона 82, Трка 5
MasterMaster top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Мастер)
472Martti Kaasik (M2)
Сезона 82, Трка 5
ProPro blue flag wonder
(Ги помина сите опоненти во Про ранг за еден круг)
453Jonas Karalius (P18)
Сезона 82, Трка 5
ProPro Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Про)
429Vladimir Marinov (P6)
Сезона 82, Трка 7
ProPro top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Про)
418Matheus Senna Ramos (P15)
Сезона 82, Трка 7
ProPro executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Про група)
406Svetlana Shapovalova (P14)
Сезона 82, Трка 6
MasterMaster hattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка во Мастер група)
393Brad Marshall (M3)
Сезона 82, Трка 1
EliteElite newbie
(Заврши една трка во Елит група во поени)
374Daniele Bontempo (E)
Сезона 82, Трка 7
MasterMaster top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Мастер)
299Alexandre Resende (M3)
Сезона 82, Трка 6
ОпштоPartners for life
(Задржи го истиот возач под договор за наредните 10 полни сезони)
295Eryk Madera (M3)
Сезона 82, Трка 7
ТимRelay
(Помогни на екипата да го освои екипниот куп со освојување на екипни бодови)
274Miguel Mateus (A47)
Сезона 79, Трка 17
ОпштоHeavy duty
(Победи една трка без да влези во пит)
257Orlando Parro (A71)
Сезона 79, Трка 13
MasterMaster champion
(Победи еден шампионат во Мастер група)
239Twig Fahaji (E)
Сезона 81, Трка 17
MasterKnockout Master
(Освои Куп во Мастер група)
239Raimonds Urtāns (M3)
Сезона 81, Трка 17
ТимTeam effort
(Помогнување на тимот да ја освои шампионската титула освојувајќи поени за тимот)
238Farcy Génel (E)
Сезона 81, Трка 17
EliteElite photo shoot
(Заврши една трка во Елит група на подиумот)
232Daniele Bontempo (E)
Сезона 82, Трка 7
ОпштоWho's laughing now?
(Биди 3ет или полош во пласманот пред почетокот на последната трка и стани шампион)
219Zsolt Modoc (A15)
Сезона 80, Трка 17
ProTop Pro
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во Про групата)
214Bartek Nowak (M1)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоDeep pockets racer
(Победи во Елит, Мастер или Про групите дури финансискиот баланс ви е над 50М за време на сезоната)
208Matej Matrtaj (M4)
Сезона 81, Трка 17
ProUntouchable Pro
(Победа на 9 трки од сезоната во Про групата)
199Guilherme Franco (A35)
Сезона 81, Трка 12
EliteNo brakes Elite
(Извози најбрз круг на трка во Елит група)
189Bruno Caseiro (E)
Сезона 81, Трка 16
ОпштоTried and tested
(Комплетира максимум тестирања (100 кругови) пред секоја трка во сезоната)
186Bruno Caseiro (E)
Сезона 80, Трка 17
AmateurStanding tall Amateur
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во Аматер групата)
181Sergio Fanelli (P24)
Сезона 81, Трка 17
ProBerserk Pro
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Про групата)
147Michel Vandecatelle (M3)
Сезона 81, Трка 17
EliteElite wannabe
(Старт на една трка во Елит група од пол-позицијата)
139Julien Prado (E)
Сезона 82, Трка 1
EliteFirst Elite taste
(Победа на една трка во Елит група)
135Julien Prado (E)
Сезона 82, Трка 1
ProPro storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Про група)
112Christoph Seifriedsberger (P1)
Сезона 80, Трка 11
ОпштоConsistency
(Победи во групниот шампионат без ниедна победа во трка)
102Federico Mantica (P9)
Сезона 80, Трка 17
MasterMaster podium national invader
(Го дели Мастер подиумот со два сонародници)
94Sam Le Meur (E)
Сезона 81, Трка 3
MasterMaster Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Мастер)
90Brad Marshall (M3)
Сезона 82, Трка 1
ОпштоRecovery expert
(Победи трки после инцидент во првиот круг во Елит, Мастер, Про и Аматер групите)
82Paulo Cesar Silva (A66)
Сезона 77, Трка 11
ОпштоMax's Top 10 champion
(Победа во една сезона на Макс Топ 10)
72Christer Andersson (A65)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоAmong gods
(Победа на сите трки во сезоната во било која група)
68Stefan Leinsinger (R124)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоRecord breaker
(Направи нов рекорд на патека на која се возени барем 3 Гран При трки)
67Bruno Caseiro (E)
Сезона 81, Трка 16
MasterMaster executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Мастер група)
64Jérôme Duluard (E)
Сезона 81, Трка 11
AmateurEndurance Amateur
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема тркта во Аматер групата)
64Arnaud Religieux (P16)
Сезона 81, Трка 17
MasterMaster blue flag wonder
(Ги премина сите противници за еден круг во трка во Мастер ранг)
63Julien Prado (E)
Сезона 81, Трка 14
EliteMonster Elite car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Елит групата)
61Daniele Bontempo (E)
Сезона 82, Трка 7
ТимUltimate organizer
(Освојување на тимска шампионска титула како лидер на тим)
61Harsh Sheth (E)
Сезона 80, Трка 17
ProEndurance Pro
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема тркта во Про групата)
61Jason Claydon (R17)
Сезона 80, Трка 17
MasterEndurance Master
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема тркта во Мастер групата)
60Julien Prado (E)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоElite Betting Game champion
(Победа во една сезона во Елитно Обложување играта)
56Josh Clark (M4)
Сезона 81, Трка 17
RookieRookie god
(Победа на сите трки во сезоната во било Руки групата)
55Stefan Leinsinger (R124)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоNational hero
(Постигна најмногу поени за нацијата при освојувањето на првенството помеѓу нардоите)
55Guilherme Franco (A35)
Сезона 81, Трка 17
EliteElite hattrick
(Пол позиција, најбрз круг и победа во истата трка во Елит група)
52Julien Prado (E)
Сезона 82, Трка 1
RookieEndurance Rookie
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема тркта во Руки групата)
52Stefan Leinsinger (R124)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоOval overtaker
(Комплетирај 50 претекнувања во текот на една овална патека и трка)
50Steffen Nielsen (A70)
Сезона 78, Трка 8
ОпштоQualifying record breaker
(Направи нов рекорд во квалификации на патека на која досега се возени барем 3 Гран При трки)
46Ville Pohjanen (M2)
Сезона 80, Трка 3
MasterUntouchable Master
(Победа на 9 трки од сезоната во Мастер групата)
44Emmanuel Manfre (E)
Сезона 81, Трка 16
MasterTop Master
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во Мастер групата)
43Twig Fahaji (E)
Сезона 81, Трка 17
ОпштоThe wall
(Блокирај 15 различни менаџери да те претекнат во една трка)
37John Ibbotson (P19)
Сезона 80, Трка 7
ОпштоThe Winkelhock
(На чело во трка барем еден круг во Елит, Мастер или Про група со најлошиот болид)
36Gianluca Taurelli (P10)
Сезона 81, Трка 6
EliteGPRO champion
(Победи еден шампионат во Елит група)
32Joachim Rang2 (E)
Сезона 80, Трка 17
MasterBerserk Master
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Мастер групата)
31Joachim Rang2 (E)
Сезона 74, Трка 6
ОпштоOvertaker
(Комплетирај 50 претекнувања во текот на една не-овална трка и патека)
30Alexei Malkin (A21)
Сезона 82, Трка 6
ОпштоEndurance champion
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема трка)
27Joachim Rang2 (E)
Сезона 80, Трка 17
EliteEndurance Elite
(Најбрз менаџер ако сезоната беше една голема тркта во Елит групата)
27Joachim Rang2 (E)
Сезона 80, Трка 17
EliteKnockout Elite
(Освои Куп во Елит група)
27Gustavo Bellotto (E)
Сезона 81, Трка 17
EliteElite Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Елит)
23Pablo Fernandez (E)
Сезона 80, Трка 15
ОпштоEnemies for life
(Блокирај ривал 60 пати да те претекне во една трка)
19Angel Salas (A20)
Сезона 81, Трка 14
EliteElite podium national invader
(Го дели Елит подимумот со два сонародници)
18Lee Harding (E)
Сезона 75, Трка 13
EliteTop Elite
(Освоени поени во секоја трка од една сезона во Елитгрупата 7)
16Yug Desai3 (E)
Сезона 78, Трка 17
MasterMaster storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Мастер група)
16Carlos Esparza (M1)
Сезона 80, Трка 14
ProStanding tall Pro
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во Про групата)
15Jason Claydon (R17)
Сезона 80, Трка 17
EliteElite blue flag wonder
(За еден круг ги премина сите противници во трка во Елит ранг)
15Rimantas Sagatas2 (E)
Сезона 78, Трка 12
AmateurAmateur god
(Победа на сите трки во сезоната во било Аматер групата)
12Sam Norris (R71)
Сезона 80, Трка 17
ПатекаBeen there, done that
(Една победа на секоја можна патека)
11Veres Tamás (M1)
Сезона 82, Трка 7
ПатекаFirestarter
(Старт на сите можни патеки од пол-позицијата)
10Yann Lebelanger (A66)
Сезона 77, Трка 3
EliteUntouchable Elite
(Победа на 9 трки од сезоната во Елит групата)
9Yug Desai3 (E)
Сезона 77, Трка 16
ПатекаPerfection freak
(Извози најбрз круг на трка на сите можни трки)
9Bartosz Otworowski (R128)
Сезона 80, Трка 1
EliteBerserk Elite
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Елит групата)
7Jan Velske2 (E)
Сезона 72, Трка 6
EliteElite executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Елит група)
6Roland Postle9 (E)
Сезона 44, Трка 5
MasterStanding tall Master
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во Мастер групата)
4Joachim Rang2 (E)
Сезона 74, Трка 17
EliteGPRO Legend
(Победи 2 последователни шампионати во Елите)
4Roland Postle9 (E)
Сезона 46, Трка 17
ОпштоElit1st
(Успеа да освои четири последователни промоции ( од Руки во Елит ранг ))
4Ludwig Henry (Ret)
Сезона 19, Трка 17
ОпштоZero to hero
(Победи трка во Елит со возач потпишан уште во Руки ранг)
4Harsh Sheth (E)
Сезона 79, Трка 2
EliteElite storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Елит група)
3Zdenek Hladik3 (Ret)
Сезона 25, Трка 5
ProPro god
(Победа на сите трки во сезоната во било Про групата)
2Jason Claydon (R17)
Сезона 80, Трка 17
EliteStanding tall Elite
(Завршување на сите трки во сезоната на подиумот во Елит групата)
2Justinas Smyšliajevas4 (Ret)
Сезона 26, Трка 17
MasterMaster god
(Победа на сите трки во сезоната во било Мастер групата)
1Aleksej Sutkin (P3)
Сезона 17, Трка 17
EliteElite god
(Победа на сите трки во сезоната во било Елит групата)
0-
СпецијалноCheater
(Освоени сите постоечки достигнувања)
0-
СпецијалноFossil
(Учествува во 5000 трки)
0-