Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Алеја на славните
Најдобра Елите шампионат сезона
Менаџери со најмногу титули во Елит

Најдобри менаџери (според најмногу трки)
Најдобри менаџери (според најмногу победи)
Најдобри менаџери (според најмногу пол-позиции)
Најдобри менаџери (според најмногу поени)
Најдобри менаџери (според најмногу најбрзи круга)
Најдобри менаџери (според најмногу подиуми)
Најдобри менаџери (според просечно поени по трка)

Најдобри менаџери (според најмногу квалификациони рекорди)
Најдобри менаџери (според најмногу рекорди на патеки)
Најдобрите менаџери (по најмногу квалификациски успеси на влажна патека)
Најдобрите менаџери (по најмногу рекорди и успеси на влажна патека)
Најдобри менаџери (по вкупно најдобрите квалификациски времиња на круговите на сите патеки)
Најдобри менаџери (по лично најдобрите времиња поставени во квалификации на сите патеки )
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Најдобра Елите шампионат сезона
 
# Нац Име на менаџер Сезона Поени Победи Подиуми Пол-позиции Најбрзи круга Просечно поени/трка Пари
1.  Maxim Kotov2 8 161 14 16 6 11 9.47 $106.190.565
2.  Jan Velske3 72 151 11 16 9 8 8.88 $74.228.564
3.  Jari Aareskoski3 12 150 12 16 5 13 8.82 $198.259.562
4.  Petar Totev3 3 150 10 16 4 7 8.82 $46.901.731
5.  Zdenek Hladik3 25 147 11 15 12 13 8.65 $71.697.093
6.  Roland Postle9 50 146 13 15 9 4 8.59 $70.595.127
7.  Toygun Senler6 20 146 11 15 15 12 8.59 $49.745.041
8.  Zdenek Hladik3 24 144 11 16 6 10 8.47 $54.875.986
9.  Toygun Senler6 18 144 9 15 9 10 8.47 $18.094.739
10.  Christos Bobolis4 49 142 8 16 3 1 8.35 $54.408.745
11.  Justinas Smyšliajevas4 26 142 5 17 0 5 8.35 $58.820.540
12.  Jari Aareskoski3 16 141 7 16 9 12 8.29 $81.838.575
13.  Vladimir Islentiev2 9 141 6 15 1 5 8.29 $46.496.852
14.  Heidi Aareskoski2 15 139 8 15 7 9 8.18 $98.346.673
15.  Maxim Kotov2 7 138 12 14 6 7 8.12 $38.642.252
16.  George Slater1 83 135 9 12 2 4 7.94 $79.375.142
17.  Zdenek Hladik3 22 135 7 15 2 4 7.94 $24.708.026
18.  Leandro Sereno7 33 135 6 14 3 2 7.94 $59.841.566
19.  Justinas Smyšliajevas4 27 134 9 13 7 6 7.88 $123.010.206
20.  Brad Marshall1 86 134 7 15 7 4 7.88 $31.595.043
21.  Edvinas Pranculevicius2 23 134 7 14 12 6 7.88 $47.199.683
22.  Leandro Sereno7 11 133 8 14 10 2 7.82 $79.287.569
23.  Radek Czech2 63 133 7 14 6 4 7.82 $67.912.705
24.  Rimantas Sagatas3 35 132 10 14 11 4 7.76 $41.071.586
25.  Edvinas Pranculevicius2 21 132 7 13 12 7 7.76 $53.552.007
26.  Roland Postle9 64 131 9 14 4 5 7.71 $63.002.837
27.  Jan Pavlicek2 53 131 6 15 5 5 7.71 $64.318.260
28.  Roland Postle9 46 131 4 15 4 4 7.71 $42.057.413
29.  Jan Velske3 73 129 8 13 3 8 7.59 $95.307.947
30.  Roland Postle9 74 129 5 14 4 2 7.59 $85.446.567
31.  Justinas Smyšliajevas4 29 128 8 12 4 7 7.53 $106.919.225
32.  Leandro Sereno7 34 127 10 13 4 2 7.47 $95.649.307
33.  Toygun Senler6 19 127 9 13 12 9 7.47 $33.063.007
34.  Petar Totev3 5 127 6 14 7 1 7.47 $69.056.861
35.  Jan Velske3 82 126 8 14 2 5 7.41 $34.587.542
36.  Roland Postle9 61 126 8 13 1 3 7.41 $25.708.375
37.  Ioannis Dimitroglou4 52 126 7 14 2 4 7.41 $53.448.366
38.  Heidi Aareskoski2 14 126 6 12 6 10 7.41 $93.398.826
39.  Leandro Sereno7 47 126 6 12 4 0 7.41 $17.525.993
40.  Yug Desai3 77 125 9 12 7 5 7.35 $108.296.719
41.  Roland Postle9 44 125 8 13 12 4 7.35 $48.658.317
42.  Roland Postle9 45 125 6 14 11 7 7.35 $35.676.222
43.  Yug Desai3 78 125 4 15 3 1 7.35 $40.936.683
44.  Petar Totev3 4 124 10 13 10 8 7.29 $65.931.833
45.  Roland Postle9 71 124 7 13 1 4 7.29 $70.915.814
46.  Pablo Fernandez1 85 124 6 13 2 4 7.29 $23.384.218
47.  Joachim Rang2 80 124 5 13 3 5 7.29 $61.942.284
48.  Gatis Laugalis1 6 123 7 13 0 3 7.24 $41.228.730
49.  Christos Bobolis4 48 123 6 14 8 6 7.24 $53.001.778
50.  Jasper Coosemans1 76 123 4 13 6 5 7.24 $32.519.165
51.  Toygun Senler6 39 122 8 12 1 2 7.18 $22.104.816
52.  Leandro Sereno7 17 122 5 15 1 1 7.18 $34.913.675
53.  Vladimir Islentiev2 10 121 5 14 2 1 7.12 $55.524.900
54.  Jari Aareskoski3 13 120 5 12 4 7 7.06 $125.510.814
55.  Radek Czech2 65 120 3 14 0 1 7.06 $57.709.164
56.  Cristian Iorga1 2 119 7 12 2 9 7.00 $24.422.197
57.  Rimantas Sagatas3 87 119 7 11 1 5 7.00 $41.701.836
58.  Justinas Smyšliajevas4 28 119 6 13 4 6 7.00 $88.731.226
59.  Toygun Senler6 32 118 5 12 0 1 6.94 $38.930.459
60.  Jan Pavlicek2 51 116 7 12 4 3 6.82 $54.324.284
61.  João Monteiro2 36 116 4 12 8 5 6.82 $26.529.313
62.  Paulo Pinto1 60 115 9 12 1 4 6.76 $25.194.773
63.  Leandro Sereno7 37 113 7 12 3 7 6.65 $76.236.638
64.  Roland Postle9 75 112 4 13 4 2 6.59 $86.248.370
65.  Rimantas Sagatas3 31 111 5 11 3 2 6.53 $35.183.871
66.  Vsevolod Demydov2 38 110 5 12 6 2 6.47 $47.576.209
67.  Łukasz Dudek1 66 109 4 11 1 4 6.41 $51.982.819
68.  Ioannis Dimitroglou4 67 109 3 13 8 0 6.41 $71.809.269
69.  Ioannis Dimitroglou4 56 106 7 11 3 4 6.24 $59.383.633
70.  Leandro Sereno7 30 106 6 12 7 2 6.24 $40.989.868
71.  David Rolleston1 84 106 5 11 1 1 6.24 $18.764.763
72.  Jukka Sireni2 59 106 5 11 0 1 6.24 $33.972.941
73.  João Monteiro2 43 105 4 10 8 3 6.18 $67.508.686
74.  Róbert László2 68 104 6 10 1 6 6.12 $56.102.109
75.  Manuel Gonzalez1 1 103 3 12 14 8 6.06 $41.376.618
76.  Ioannis Dimitroglou4 55 100 6 10 4 3 5.88 $52.217.629
77.  Alpo Kaakinen1 69 97 4 10 3 3 5.71 $13.133.148
78.  Róbert László2 62 96 7 9 0 7 5.65 $56.663.429
79.  Bert Huylebroeck1 88 93 7 10 4 4 5.47 $95.585.164
80.  Christos Bobolis4 57 93 3 11 6 0 5.47 $110.858.515
81.  Jukka Sireni2 58 92 3 8 3 1 5.41 $51.636.432
82.  Joachim Rang2 81 92 3 7 1 4 5.41 $60.729.174
83.  Yug Desai3 70 91 3 6 5 1 5.35 $53.567.101
84.  Vsevolod Demydov2 40 91 1 8 0 1 5.35 $42.638.180
85.  Christos Bobolis4 54 89 5 7 2 0 5.24 $67.491.076
86.  Frederico Neves1 42 87 2 8 3 0 5.12 $30.528.943
87.  Toygun Senler6 41 77 4 6 1 1 4.53 $35.245.452
88.  Andrea Squizzato1 79 69 4 5 0 4 4.06 $42.638.232