Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Сите менаџери со дизајнирани кациги
 
Страница [12 3 ... 26 27 28 » Брзо оди на страница:
# Група Шлем Име на менаџер Прикачена Трки Поени
1. Rookie - 124


 Scott Chadwick
Вчера во 02:53:58 114 166
2. Rookie - 124


 Bruno Sonnard
Јун 18 2021, 22:56:26 93 199
3. Amateur - 5


 Chris Lebert
Јун 18 2021, 22:33:05 973 942
4. Amateur - 33


 Fabio Fonzie
Јун 17 2021, 19:06:08 132 176
5. Amateur - 53


 Antonio Simón
Јун 16 2021, 20:14:33 385 929
6. Rookie - 120


 Michael Stewart
Јун 16 2021, 00:15:47 19 47
7. Amateur - 61


 Marc Meuleman
Јун 14 2021, 23:54:23 582 656
8. Rookie - 23


 Larry April
Јун 13 2021, 09:44:04 208 461
9. Rookie - 123


 Craig Dimmick
Јун 12 2021, 23:29:49 546 737
10. Pro - 11


 Darryl Kucmerowski
Јун 8 2021, 04:46:06 385 786
11. Rookie - 146


 Pavel Král
Јун 7 2021, 15:30:08 60 88
12. Rookie - 66


 Jarn Stevens
Јун 7 2021, 00:40:52 65 154
13. Amateur - 51


 José Abi Jaudi
Јун 4 2021, 15:34:55 1156 2220
14. Pro - 8


 Patrik Lauterkrantz
Јун 4 2021, 13:27:09 210 614
15. Rookie - 107


 Kiril Mavrov
Јун 3 2021, 09:38:38 256 406
16. Amateur - 21


 Ondřej Haška
Јун 3 2021, 00:23:30 885 1535
17. Rookie - 43


 Tiago Correia
Јун 1 2021, 18:07:24 260 564
18. Pro - 23


 Fabio Cavallini
Јун 1 2021, 17:17:05 137 439
19. Rookie - 124


 Christopher Jones
Мај 28 2021, 22:22:46 196 543
20. Rookie - 26


 Cameron King
Мај 28 2021, 14:22:29 386 979
21. Pro - 11


 Gabriele Galanti
Мај 28 2021, 11:42:04 335 658
22. Amateur - 50


 Patrice Gravel
Мај 28 2021, 04:25:43 86 242
23. Amateur - 43


 Martin Elser
Мај 27 2021, 21:40:29 449 623
24. Rookie - 64


 Rudolf Beske
Мај 26 2021, 18:15:20 344 393
25. Rookie - 9


 Dave Hawkes
Мај 25 2021, 19:22:54 653 1571
26. Amateur - 36


 Jim Becker
Мај 25 2021, 19:20:10 110 138
27. Pro - 23


 David Evans
Мај 25 2021, 11:34:22 109 496
28. Amateur - 42


 Gabriel Jugaru
Мај 25 2021, 06:57:52 604 1314
29. Rookie - 66


 Alan Tansley
Мај 24 2021, 22:31:33 498 1172
30. Rookie - 68


 Pierre Luthon
Мај 23 2021, 18:07:34 238 310
31. Rookie - 120


 Carl Keating
Мај 23 2021, 09:05:16 19 50
32. Rookie - 94


 Krystek Tok
Мај 23 2021, 00:32:40 61 94
33. Master - 4


 Josh Clark
Мај 22 2021, 02:31:41 852 2653
34. Master - 1


 Kristijan Mihovic
Мај 19 2021, 12:19:39 666 1199
35. Amateur - 9


 Sara Lingrey
Мај 18 2021, 18:44:33 34 162
36. Rookie - 137


 Dave Bardsley
Мај 15 2021, 17:40:42 257 60
37. Amateur - 65


 Matt Everingham
Мај 14 2021, 06:24:23 1082 1370
38. Rookie - 108


 Diaconu Adrian
Мај 12 2021, 21:45:43 188 340
39. Rookie - 11


 Brian Ice
Мај 12 2021, 19:50:42 29 153
40. Amateur - 44


 Karolis Pavilionis
Мај 11 2021, 21:33:46 491 1266
41. Amateur - 49


 Eduardo Fernandes
Мај 11 2021, 02:47:16 290 572
42. Amateur - 13


 Johan Swanepoel
Мај 6 2021, 17:59:10 115 250
43. Amateur - 70


 Eugene Viljoen
Мај 6 2021, 13:58:25 123 320
44. Rookie - 74


 Stefan Schenkel
Мај 5 2021, 18:46:24 240 510
45. Rookie - 156


 Darius Alaburda
Мај 5 2021, 11:14:31 204 366
46. Rookie - 5


 Jucar Cont
Мај 4 2021, 16:45:49 24 4
47. Amateur - 1


 Kevin Mazariegos
Мај 3 2021, 14:18:04 201 234
48. Rookie - 42


 Stefan Kapteyn
Апр 30 2021, 02:57:52 119 232
49. Amateur - 50


 Laurent Kurz
Апр 28 2021, 10:11:11 518 1590
50. Amateur - 78


 Roy Nijland
Апр 26 2021, 22:47:55 21 82
Страница [12 3 ... 26 27 28 » Брзо оди на страница: