Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Последни менаџери со придобивката

Покажи:

 
Страница [12 3 ... 22337 22338 22339 » Брзо оди на страница:
Име на менаџер Група Достигнување Постигна
 João FerreiraAmateur - 2Tutorial master
(Комплетирани сите туторијали во играта)
Сезона 74, Трка 15
Фев 25 2020, 22:53:04
 Henri MattilaRookie - 4Rookie blue flag wonder
(Ги премина за еден круг сите опоненти во Руки ранг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:14
 Scott WildenAmateur - 13Amateur fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на Аматери)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:14
 Klas BritseMaster - 4Master top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Мастер)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:14
 Phill AndersonAmateur - 74Amateur top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Аматер)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:14
 Péter PropsztAmateur - 43Just don't scratch it
(Победи трка во Елите, Мастер или Про со 0 ризици на чиста патека)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:13
 Popescu DanAmateur - 14Just don't scratch it
(Победи трка во Елите, Мастер или Про со 0 ризици на чиста патека)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:13
 Dmitry ShurganovRookie - 137Rookie storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Руки група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:13
 Carlos VergaraRookie - 122Rookie storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Руки група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:13
 Fernando PallasAmateur - 9Amateur executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Аматер група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:13
 Giovani BragaRookie - 52Rookie executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Руки група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Katerina KakniAmateur - 27Berserk Amateur
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Silvana VizcainoAmateur - 69Berserk Amateur
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Ambroz PondelekRookie - 132Berserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Vittorio Saverio SmerdiglioRookie - 153Berserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Carlos VergaraRookie - 122Berserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Tommi TurakainenRookie - 29Berserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:12
 Robert MicheleAmateur - 5Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Fabio ManiscalcoAmateur - 16Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Deives CostaAmateur - 21Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Pierre CordierAmateur - 35Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Vlado RadujkoAmateur - 33Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Silvana VizcainoAmateur - 69Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Gianluca GiordanoAmateur - 24Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Dawid GacekAmateur - 36Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Andre de CarvalhoRookie - 151Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Giannis PatRookie - 125Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Ludovic BouvierRookie - 30Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Nuno SousaRookie - 21Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Biagio SavinoRookie - 154Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Robbie GeertsRookie - 167Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Daniel JacksonRookie - 105Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Carlos VergaraRookie - 122Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Marco CaninoRookie - 136Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Daniel López FanjulRookie - 58Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Luiz SouzaRookie - 42Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Indrek PalmisteRookie - 133Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Andre de CarvalhoRookie - 151Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Giannis PatRookie - 125Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Ludovic BouvierRookie - 30Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Nuno SousaRookie - 21Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Robert MicheleAmateur - 5Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Fabio ManiscalcoAmateur - 16Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Biagio SavinoRookie - 154Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Deives CostaAmateur - 21Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Robbie GeertsRookie - 167Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Daniel JacksonRookie - 105Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Carlos VergaraRookie - 122Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Marco CaninoRookie - 136Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Pierre CordierAmateur - 35Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Daniel López FanjulRookie - 58Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Vlado RadujkoAmateur - 33Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Gianluca GiordanoAmateur - 24Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Indrek PalmisteRookie - 133Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:06:11
 Łukasz RyśRookie - 3Rookie Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Руки)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:05:32
 Łukasz RyśRookie - 3Grand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:05:32
 Vilius LingeRookie - 38Rookie Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Руки)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:05:09
 Vilius LingeRookie - 38Grand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:05:09
 Carole DuynslaegerRookie - 121Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Dimitris DimopoulosAmateur - 46Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Miguel SantoroRookie - 115Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Álvaro MartinsPro - 13Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Thiago LuizAmateur - 79Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Miguel CaetanoPro - 21Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Claus BebeAmateur - 83Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:37
 Duarte MadrugoRookie - 116Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Rob ThorntonRookie - 28Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Lech WitarczykRookie - 52Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Alain Peppe ProstRookie - 87Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Александр СазоновRookie - 149Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Steven ListonRookie - 149Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Oscar PereiraPro - 9Monster Pro car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Про групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Jakub KołodziejAmateur - 9Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Lukas PilkaAmateur - 85Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Mario MartinezAmateur - 73Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Andres RíosRookie - 97Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Jack AeberhardRookie - 78Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Ilari KorkaloRookie - 74Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Can KaralıRookie - 62Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Ludovic BouvierRookie - 30Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Stefmane NouveauRookie - 143Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Mariusz WesołowskiRookie - 100Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:35
 Mario MarchoRookie - 103Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Łukasz RyśRookie - 3Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Mingo SolisAmateur - 88Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Lauren EarnestRookie - 10Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 João GavinhosRookie - 140Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Miguel SantoroRookie - 115Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Rogério AmorimRookie - 15Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Rob ThorntonRookie - 28Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Allan PessanhaRookie - 83Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Emre MetinRookie - 9Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Cristina AguileraAmateur - 4Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Marcin JandaRookie - 64Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Mika HooRookie - 134Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Piermauro CovielloRookie - 65Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Deimison SouzaAmateur - 93Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Massimiliano PaciRookie - 80Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Kjell JohanssonRookie - 96Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
 Plamen StoianovRookie - 1Touched perfection on Fuji - Japan
(Направи најбрзи круг во групата во Fuji круг)
Сезона 74, Трка 14
Фев 25 2020, 22:01:34
Страница [12 3 ... 22337 22338 22339 » Брзо оди на страница: