Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Трофеј на нациите (Сезона 83)

Изберете друга сезона:

 
  # Нација   Поени во сезоната       Поени од последната трка     КО поени   Менаџери       Просек бодови/менаџер/трка    Трофеи
±0 1.  Бразил 664.6     322.2     189.8     961     0.48  39
±0 2.  Италија 503.2     263.6     180.4     712     0.45  3
±0 3.  Англија 402.8     191.2     179.8     520     0.57  4
±0 4.  Полска 387.6     203.6     201.4     427     0.63  17
+1 5.  Аргентина 366.6     190.2     158.8     541     0.43  Никој
-1 6.  Унгарија 353.2     170.6     137.2     499     0.48  8
±0 7.  Франција 285.8     121.0     142.4     348     0.53  Никој
±0 8.  Португалија 275.8     144.2     137.6     392     0.50  Никој
±0 9.  Шпанија 222.0     112.0     108.2     360     0.44  Никој
+1 10.  Руска Федерација 205.4     106.8     145.2     200     0.72  Никој
-1 11.  САД 188.4     81.8     109.2     360     0.46  Никој
+2 12.  Романија 147.0     77.0     112.2     176     0.58  Никој
+2 13.  Германија 140.8     74.6     94.2     277     0.37  Никој
+8 14.  Литванија 131.0     86.6     109.8     138     0.60  8
+1 15.  Грција 130.2     64.6     100.2     160     0.52  Никој
-3 16.  Белгија 124.6     54.2     113.4     118     0.70  Никој
-5 17.  Србија 122.2     47.4     114.0     112     0.74  Никој
±0 18.  Бугарија 120.2     64.0     95.8     178     0.45  1
+4 19.  Чешка Република 119.8     77.2     92.8     185     0.46  Никој
-3 20.  Финска 110.4     53.8     98.0     125     0.58  2
-1 21.  Австралија 104.6     56.4     93.0     129     0.58  Никој
-1 22.  Венецуела 79.0     32.8     65.4     163     0.32  Никој
-4 23.  Канада 78.0     29.6     76.6     127     0.45  Никој
+2 24.  Турција 74.8     40.8     71.8     87     0.57  Никој
+5 25.  Словачка 74.6     49.6     73.2     110     0.51  Никој
-2 26.  Холандија 71.2     28.6     66.2     139     0.37  Никој
-2 27.  Шведска 69.0     33.4     68.6     85     0.55  Никој
-1 28.  Латвија 54.6     26.0     54.6     58     0.61  Никој
-1 29.  Естонија 52.0     25.6     52.0     49     0.63  Никој
+5 30.  Хрватска 51.2     32.2     51.2     90     0.38  Никој
±0 31.  Мексико 49.4     26.4     49.4     83     0.42  Никој
-3 32.  Јужна Африка 45.4     19.6     45.4     73     0.45  Никој
-1 33.  Швајцарија 41.6     19.4     41.6     42     0.78  Никој
±0 34.  Индија 41.0     20.2     41.0     73     0.51  Никој
-2 35.  Ирска 36.8     15.4     36.8     27     0.84  Никој
±0 36.  Колумбија 33.2     16.6     33.2     51     0.46  Никој
±0 37.  Уругвај 30.0     14.2     30.0     52     0.38  Никој
+1 38.  Шкотска 25.8     11.6     25.8     33     0.48  Никој
+2 39.  Индонезија 25.0     16.2     25.0     22     1.00  Никој
-2 40.  Австрија 22.4     7.4     22.4     46     0.34  Никој
+5 41.  Данска 21.2     14.0     21.2     38     0.42  Никој
+7 42.  Перу 18.4     12.0     18.4     25     0.56  Никој
+5 43.  Украина 18.2     11.6     18.2     54     0.29  Никој
-4 44.  Чиле 17.2     8.0     17.2     30     0.35  Никој
+5 45.  Словенија 17.0     10.6     17.0     21     0.52  Никој
+1 46.  Белорусија 16.6     9.4     16.6     18     0.66  Никој
-4 47.  Велс 15.6     7.2     15.6     17     0.56  Никој
+4 48.  Казахстан 12.0     7.2     12.0     7     1.09  Никој
+24 49.  Киргистан 11.8     10.0     11.8     2     2.95  Никој
-6 50.  Филипини 11.0     3.0     11.0     30     0.33  Никој
+5 51.  Андора 10.6     6.8     10.6     4     1.33  Никој
+13 52.  Боливија 10.0     7.2     10.0     6     0.83  Никој
+5 53.  Малезија 9.6     6.4     9.6     28     0.26  Никој
-9 54.  Нов Зеланд 8.8     1.4     8.8     12     0.52  Никој
+5 55.  Северна Македонија 8.6     5.4     8.6     14     0.48  Никој
-14 56.  Босна и Херцеговина 8.4     0.0     8.4     20     0.35  Никој
+5 57.  Сингапур 7.6     4.4     7.6     11     0.58  Никој
-1 58.  Нигерија 7.6     4.0     7.6     11     0.45  Никој
-8 59.  Доминиканска Република 7.4     2.6     7.4     12     0.57  Никој
-6 60.  Кина 6.2     1.8     6.2     6     0.77  Никој
+8 61.  Бангладеш 6.0     4.0     6.0     2     3.00  Никој
+1 62.  Албанија 5.6     2.4     5.6     6     0.70  Никој
-4 63.  Еквадор 5.0     1.8     5.0     14     0.36  Никој
-11 64.  Ерменија 4.8     0.0     4.8     1     2.40  Никој
-10 65.  Мадагаскар 4.4     0.4     4.4     6     0.73  Никој
+6 66.  Монако 3.8     2.0     3.8     3     0.76  Никој
-6 67.  Хонг Конг 3.6     0.4     3.6     9     0.30  Никој
+9 68.  Малта 3.6     2.4     3.6     7     0.33  Никој
+2 69.  Девствени Острови 3.6     1.6     3.6     1     1.80  Никој
+11 70.  Парагвај 3.2     2.4     3.2     6     0.40  Никој
-7 71.  Израел 3.0     0.0     3.0     6     0.60  Никој
-5 72.  Виетнам 2.8     0.4     2.8     9     0.70  Никој
-5 73.  Алжир 2.8     0.8     2.8     5     0.70  Никој
+13 74.  Тајланд 2.8     2.0     2.8     1     1.40  Никој
-9 75.  Ангола 2.6     0.2     2.6     19     0.20  Никој
+16 76.  Исланд 2.6     2.0     2.6     2     0.65  Никој
-7 77.  Јужна Кореја 2.4     0.4     2.4     2     0.60  Никој
+6 78.  Оман 2.4     1.6     2.4     1     1.20  Никој
+15 79.  Мозамбе 2.0     1.6     2.0     5     0.50  Никој
-5 80.  Габон 2.0     0.4     2.0     4     0.25  Никој
+36 81.  Барбадос 2.0     2.0     2.0     2     0.67  Никој
-6 82.  Мауритус 1.8     0.4     1.8     3     0.30  Никој
-9 83.  Кенија 1.6     0.0     1.6     7     0.27  Никој
+6 84.  Костарика 1.6     1.0     1.6     3     0.80  Никој
±0 85.  Косово 1.6     0.8     1.6     1     0.80  Никој
-8 86.  Азербејџан 1.4     0.2     1.4     4     0.70  Никој
+8 87.  Норвешка 1.2     1.2     1.2     9     0.17  Никој
±0 88.  Кипар 1.2     0.6     1.2     5     0.15  Никој
-10 89.  Молдавија 1.0     0.0     1.0     5     0.17  Никој
+1 90.  Гибралтар 1.0     0.4     1.0     2     0.25  Никој
-11 91.  Бахреин 1.0     0.0     1.0     2     1.00  Никој
-10 92.  Иран 0.8     0.0     0.8     3     0.40  Никој
-10 93.  Американска Самоа 0.8     0.0     0.8     1     0.40  Никој
-8 94.  Тунис 0.8     0.0     0.8     1     0.40  Никој
-6 95.  Луксембург 0.6     0.0     0.6     4     0.10  Никој
+10 96.  Лихтенштајн 0.6     0.6     0.6     3     0.10  Никој
+12 97.  Демократска Република Конго 0.6     0.6     0.6     3     0.10  Никој
+20 98.  Јамајка 0.6     0.6     0.6     2     0.30  Никој
-6 99.  Зеленортски Острови 0.6     0.0     0.6     1     0.30  Никој
+1 100.  Куба 0.4     0.4     0.4     3     0.10  Никој
-5 101.  Јапонија 0.2     0.2     0.2     8     0.10  Никој
-4 102.  Либан 0.2     0.2     0.2     5     0.03  Никој
+31 103.  Тајван 0.2     0.2     0.2     1     0.10  Никој
+28 104.  Вануату 0.2     0.2     0.2     1     0.20  Никој
-6 105.  Узбекистан 0.0     0.0     0.0     5     0.00  Никој
-9 106.  Гватемала 0.0     0.0     0.0     5     0.00  Никој
-2 107.  Црна Гора 0.0     0.0     0.0     4     0.00  Никој
-5 108.  Грузија 0.0     0.0     0.0     4     0.00  Никој
-9 109.  Обединетите Арапски Емирати 0.0     0.0     0.0     4     0.00  Никој
-3 110.  Хондурас 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Никој
-9 111.  Зимбабве 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Никој
-8 112.  Гана 0.0     0.0     0.0     3     0.00  Никој
+3 113.  Мароко 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
+1 114.  Панама 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
-3 115.  Антарктика 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
-5 116.  Египет 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
-7 117.  Остров на човекот (човекот остров) 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
-5 118.  Шри Ланка 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
-5 119.  Џерси 0.0     0.0     0.0     2     0.00  Никој
+11 120.  Тимор-Лесте 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-121 121.  Брегот на Слоновата Коска 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
+3 122.  Уганда 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-123 123.  Пакистан 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-4 124.  Сиера Леоне 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-2 125.  Сао Томе и Принципе 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
+4 126.  Монголија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-6 127.  САД Мали далечни острови 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
+5 128.  Замбија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-2 129.  Танзанија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-4 130.  Свети Китс и Невис 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-12 131.  Никарагва 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-8 132.  Намибија 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-5 133.  Холандски Антили 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-5 134.  Ел Салвадор 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој
-13 135.  Сејшелени 0.0     0.0     0.0     1     0.00  Никој