Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Најдобри кругови на сите времиња на Indianapolis (САД)

Изберете класа:
 
Страница « 1 2 3 ... 538 539 [540 Брзо оди на страница:
# Нац Име на менаџер Група Време на круг Заостанување Сезона #, Трка # Датум
53901. Philip Bergkvist Rookie - 34 1:51.235s + 39.807s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53902. Mike Hecht Rookie - 32 1:51.244s + 39.816s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53903. Liam Wittcomb Rookie - 74 1:51.290s + 39.862s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53904. Tercio Morales Rookie - 11 1:51.297s + 39.869s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53905. Miika Kuusijoensuu Rookie - 50 1:51.351s + 39.923s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53906. Raymond Norwood Rookie - 38 1:51.354s + 39.926s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53907. Mitch Prie Rookie - 35 1:51.376s + 39.948s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53908. Gonçalo Cardoso Rookie - 5 1:51.381s + 39.953s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53909. Joonas Päivärinta Rookie - 80 1:51.416s + 39.988s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53910. Ragnar Tamm Rookie - 18 1:51.428s + 40.000s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53911. Alfonso Ugarte Rookie - 67 1:51.458s + 40.030s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53912. David Irvine Rookie - 39 1:51.460s + 40.032s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53913. Aleksi Salonen Rookie - 11 1:51.461s + 40.033s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53914. Ricarlos Hernández Rookie - 72 1:51.492s + 40.064s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53915. Rui Dias Rookie - 34 1:51.530s + 40.102s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53916. Sebastian Okrój Rookie - 193 1:51.564s + 40.136s Сезона 62, Трка 6 Дек 19, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53917. Ken Franklin Rookie - 90 1:51.582s + 40.154s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53918. Hameed Abouarab Rookie - 68 1:51.623s + 40.195s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53919. Kevin Elliott Rookie - 8 1:51.628s + 40.200s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53920. Nils Grenholm Rookie - 49 1:51.718s + 40.290s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53921. John Micallef Amateur - 27 1:51.769s + 40.341s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53922. Salvatore Carbone Rookie - 40 1:51.787s + 40.359s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53923. Nuno Silva Rookie - 49 1:51.843s + 40.415s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53924. Razvan Merce Rookie - 77 1:51.948s + 40.520s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53925. Jack Seitz Rookie - 84 1:51.965s + 40.537s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53926. Simon Grainger Rookie - 16 1:52.017s + 40.589s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53927. Christoph Sarens Rookie - 63 1:52.092s + 40.664s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53928. Rick House Rookie - 25 1:52.109s + 40.681s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53929. Lee Grant Rookie - 27 1:52.152s + 40.724s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53930. Bernardino Moreira Rookie - 24 1:52.157s + 40.729s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53931. Jose Maria Espejel Rookie - 65 1:52.239s + 40.811s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53932. Lemnaru Ciprian Rookie - 19 1:52.250s + 40.822s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53933. Cojocaru Simone Iulian Rookie - 96 1:52.311s + 40.883s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53934. Marco Rossi Rookie - 40 1:52.331s + 40.903s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53935. Ian LeComer Rookie - 12 1:52.334s + 40.906s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53936. Alexandre Caleiro Amateur - 7 1:52.351s + 40.923s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53937. Manuel De Veintemilla Rookie - 40 1:52.468s + 41.040s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53938. Paco Soria Rookie - 88 1:52.537s + 41.109s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53939. Mitt Wilson Rookie - 36 1:52.555s + 41.127s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53940. Robert Mondrik Rookie - 36 1:52.661s + 41.233s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53941. Toby Kwong Rookie - 7 1:52.874s + 41.446s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53942. Antonio Carboni Rookie - 35 1:52.929s + 41.501s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53943. Robert SygaÅ‚a Rookie - 4 1:52.979s + 41.551s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53944. Pedro Martins Rookie - 93 1:53.037s + 41.609s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53945. Dalibor Bucek Rookie - 52 1:53.039s + 41.611s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53946. Darren Butler Rookie - 56 1:53.054s + 41.626s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53947. Ionut Cristian Tutuianu Rookie - 41 1:53.089s + 41.661s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53948. Kuba Mon Rookie - 14 1:53.201s + 41.773s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53949. Marcin Gazda Rookie - 93 1:53.247s + 41.819s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53950. Zapryan Petkov Rookie - 21 1:53.284s + 41.856s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53951. Raphael Freitas Rookie - 95 1:53.337s + 41.909s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53952. Ain Tyrkson Rookie - 19 1:53.381s + 41.953s Сезона 62, Трка 6 Дек 19, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53953. Emir Nukic Rookie - 63 1:53.431s + 42.003s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53954. Wojciech Domownik Rookie - 20 1:53.444s + 42.016s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53955. Jarno Taipale Rookie - 12 1:53.500s + 42.072s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53956. Bogdan Fabiaan Rookie - 73 1:53.577s + 42.149s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53957. Jorge Formiga Rookie - 23 1:53.650s + 42.222s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53958. Arkadiusz Schiz Rookie - 38 1:54.616s + 43.188s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53959. Ilinca Florin Rookie - 63 1:54.658s + 43.230s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53960. Ray Wang Rookie - 10 1:54.789s + 43.361s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53961. Pedro Lopes Rookie - 85 1:54.838s + 43.410s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53962. Erikas Francas Rookie - 4 1:54.923s + 43.495s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53963. Rafael Gonzalez De Luis Rookie - 43 1:55.048s + 43.620s Сезона 62, Трка 6 Дек 19, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53964. Franco Juretelli Rookie - 87 1:55.134s + 43.706s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53965. Cal Kirkham Rookie - 39 1:55.158s + 43.730s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53966. Pre Oliveira Rookie - 1 1:55.387s + 43.959s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53967. Ollie Brooks Rookie - 69 1:56.397s + 44.969s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53968. Stoian Bogdan Rookie - 38 1:56.480s + 45.052s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53969. Joni Virtanen Rookie - 94 1:56.690s + 45.262s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53970. Rafal Sapieszko Rookie - 9 1:56.806s + 45.378s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53971. Adriano Savoldi Rookie - 76 1:56.876s + 45.448s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53972. Adrian Gigi Rookie - 80 1:57.407s + 45.979s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53973. Siim Kongo Rookie - 5 1:57.476s + 46.048s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53974. Omer Said Rookie - 46 1:57.539s + 46.111s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53975. Mati Stachu Rookie - 62 1:57.997s + 46.569s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53976. Randy Barberien Rookie - 18 1:58.162s + 46.734s Сезона 1, Трка 6 Окт 3, 2006 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53977. Peter Mclord Rookie - 73 1:58.699s + 47.271s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53978. Rasmus Lundgren Rookie - 11 1:58.882s + 47.454s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53979. Luiz Branco Rookie - 23 1:59.006s + 47.578s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53980. Haro Pionteke Rookie - 60 1:59.296s + 47.868s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53981. Khaled Amrani Rookie - 58 1:59.475s + 48.047s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53982. Diego Sousa Rookie - 19 1:59.540s + 48.112s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53983. Allen Peebles Rookie - 36 1:59.768s + 48.340s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53984. Morten Kræpping Rookie - 68 2:00.109s + 48.681s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53985. Titas Taskunas Rookie - 3 2:00.592s + 49.164s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53986. Anthony Price Rookie - 35 2:01.045s + 49.617s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53987. Rafael Hauck Rookie - 69 2:01.186s + 49.758s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53988. Oswaldo Gutierrez Rookie - 72 2:01.671s + 50.243s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53989. Tatu Nenonen Rookie - 66 2:01.779s + 50.351s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53990. Ania łukaszewicz Rookie - 3 2:03.169s + 51.741s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53991. Steven Van Lancker Rookie - 71 2:06.020s + 54.592s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53992. Adam Góra Rookie - 18 2:06.165s + 54.737s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53993. Guido Ornelas Rookie - 70 2:06.602s + 55.174s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53994. Jeferson Ferreira Amateur - 9 2:15.721s + 1:04.293s Сезона 11, Трка 16 Ное 4, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
Страница « 1 2 3 ... 538 539 [540 Брзо оди на страница: