Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Најдобри кругови на сите времиња на Indianapolis (САД)

Изберете класа:
 
Страница [12 3 ... 538 539 540 » Брзо оди на страница:
# Нац Име на менаџер Група Време на круг Заостанување Сезона #, Трка # Датум
1. Ioannis Dimitroglou4 Elite 1:11.428s + 0.000s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
2. Nikolay Borzenkov Elite 1:11.477s + 0.049s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
3. Toygun Senler6 Elite 1:11.606s + 0.178s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
4. Vsevolod Demydov2 Elite 1:11.662s + 0.234s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
5. Rafal Celejewski Elite 1:11.668s + 0.240s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
6. Radek Sus Elite 1:11.709s + 0.281s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
7. Christos Bobolis4 Elite 1:11.812s + 0.384s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
8. Maxim Kotov2 Elite 1:11.818s + 0.390s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
9. Łukasz Dudek1 Elite 1:11.858s + 0.430s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
10. Justinas Smyšliajevas4 Elite 1:11.915s + 0.487s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
11. Gatis Laugalis1 Elite 1:11.925s + 0.497s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
12. Peter Helcmanovsky Elite 1:11.945s + 0.517s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
13. Toni Söyrinki Elite 1:12.019s + 0.591s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
14. Edvinas Pranculevicius2 Elite 1:12.051s + 0.623s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
15. João Monteiro2 Elite 1:12.052s + 0.624s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
16. Roland Postle8 Elite 1:12.204s + 0.776s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
17. Paulo Pinto1 Elite 1:12.206s + 0.778s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
18. Pavel Buhharin Elite 1:12.238s + 0.810s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
19. Jan Pavlicek2 Elite 1:12.239s + 0.811s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
20. Aleksej Sutkin Elite 1:12.279s + 0.851s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
21. Roman Turkin Elite 1:12.312s + 0.884s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
22. Leandro Sereno7 Elite 1:12.358s + 0.930s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
23. Stas Prost Elite 1:12.378s + 0.950s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
24. Tomasz Kaminski Elite 1:12.382s + 0.954s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
25. Michał Wilczyński Elite 1:12.424s + 0.996s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
26. Evaldas Ruseckas Elite 1:12.477s + 1.049s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
27. Cristian Iorga1 Elite 1:12.508s + 1.080s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
28. Alexey Manukalov Elite 1:12.518s + 1.090s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
29. Florencia Caro Elite 1:12.536s + 1.108s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
30. Andreas Weilemann Elite 1:12.541s + 1.113s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
31. Mindaugas Sarocka Elite 1:12.545s + 1.117s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
32. Zdenek Hladik3 Elite 1:12.564s + 1.136s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
33. Rimantas Sagatas2 Elite 1:12.573s + 1.145s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
34. Alpo Kaakinen1 Elite 1:12.590s + 1.162s Сезона 69, Трка 8 Мар 19, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
35. Edijs Putniņš Elite 1:12.605s + 1.177s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
36. Sjaak Lagewaard Elite 1:12.615s + 1.187s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
37. Martynas Molneris Elite 1:12.623s + 1.195s Сезона 9, Трка 13 Јун 11, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
38. Mariano Torregomez Elite 1:12.628s + 1.200s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
39. Sam Brierley Elite 1:12.628s + 1.200s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
40. David Jones-Winkley Elite 1:12.636s + 1.208s Сезона 69, Трка 8 Мар 19, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
41. Jos Roestenberg Elite 1:12.637s + 1.209s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
42. Ayman Daher Master - 1 1:12.656s + 1.228s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
43. Rafael Mantovani Elite 1:12.694s + 1.266s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
44. Róbert László2 Elite 1:12.708s + 1.280s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
45. Victor Chernyshev Elite 1:12.731s + 1.303s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
46. Tomek Kiełpiński Elite 1:12.744s + 1.316s Сезона 42, Трка 3 Јун 13, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
47. Karina Baronaite Elite 1:12.747s + 1.319s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
48. Ivan Mishinev Elite 1:12.751s + 1.323s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
49. Marek Hajnrych Elite 1:12.769s + 1.341s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
50. José Abi Jaudi Master - 5 1:12.807s + 1.379s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
51. Andrea Squizzato Elite 1:12.821s + 1.393s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
52. Theodosis Vogiatzis Elite 1:12.831s + 1.403s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53. Sion Francis Elite 1:12.836s + 1.408s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
54. Gino Zernani Elite 1:12.843s + 1.415s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
55. Viktor Dyankov Elite 1:12.856s + 1.428s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
56. Jan Velske2 Master - 4 1:12.856s + 1.428s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
57. Vladimir Islentiev2 Elite 1:12.864s + 1.436s Сезона 9, Трка 13 Јун 11, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
58. Gyuri Székely Elite 1:12.904s + 1.476s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
59. Stanislav Frolov Elite 1:12.905s + 1.477s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
60. Ivan Andjelic Master - 5 1:12.912s + 1.484s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
61. António Pereira Elite 1:12.930s + 1.502s Сезона 9, Трка 13 Јун 11, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
62. Eric Bolder Elite 1:12.930s + 1.502s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
63. Manuel João Elite 1:12.937s + 1.509s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
64. Tomasz Wypych Elite 1:12.949s + 1.521s Сезона 9, Трка 13 Јун 11, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
65. Nuno Vicente Master - 4 1:12.969s + 1.541s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
66. Frederico Neves1 Elite 1:12.998s + 1.570s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
67. Stefan Gommans Master - 1 1:13.021s + 1.593s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
68. Yug Desai1 Master - 2 1:13.029s + 1.601s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
69. Jens Frostrup Elite 1:13.032s + 1.604s Сезона 69, Трка 8 Мар 19, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
70. Tamás Végh Elite 1:13.038s + 1.610s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
71. Paul Gardiner Elite 1:13.052s + 1.624s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
72. Roman Maksimenkov Elite 1:13.053s + 1.625s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
73. Laurent Quinet Master - 2 1:13.065s + 1.637s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
74. Hans Bondesson Master - 1 1:13.076s + 1.648s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
75. Dmitri Nadkho Elite 1:13.085s + 1.657s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
76. Goran Slunjski Elite 1:13.087s + 1.659s Сезона 72, Трка 12 Окт 8, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
77. Kiran Patel Elite 1:13.091s + 1.663s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
78. Marek Marchewka Elite 1:13.102s + 1.674s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
79. Mikołaj Przybylski Elite 1:13.106s + 1.678s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
80. Mikko Suhonen Elite 1:13.112s + 1.684s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
81. Vladimir Petrov Elite 1:13.120s + 1.692s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
82. Arnoldas Molis Master - 5 1:13.122s + 1.694s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
83. Francesco Lupo Master - 1 1:13.126s + 1.698s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
84. Guy Smets Elite 1:13.127s + 1.699s Сезона 56, Трка 11 Дек 23, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
85. Georgi Georgiev Elite 1:13.131s + 1.703s Сезона 8, Трка 1 Фев 22, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
86. Krasimir Nanchev Elite 1:13.135s + 1.707s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
87. Jukka Sireni2 Elite 1:13.138s + 1.710s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
88. Dmitriy Kosev Elite 1:13.151s + 1.723s Сезона 29, Трка 3 Јан 20, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
89. Sándor Bőr Elite 1:13.186s + 1.758s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
90. Eugenio Sanchez Cruzado Master - 1 1:13.194s + 1.766s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
91. Kiril Stoianov Elite 1:13.199s + 1.771s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
92. Stanislav Makarov Elite 1:13.202s + 1.774s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
93. Paweł Zaburski Elite 1:13.205s + 1.777s Сезона 52, Трка 17 Мај 6, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
94. Mihail Morozov Elite 1:13.205s + 1.777s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
95. Zoltan Kormos Elite 1:13.215s + 1.787s Сезона 48, Трка 1 Јун 26, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
96. Anton Klein Elite 1:13.230s + 1.802s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
97. Rodrigo Velasco Master - 5 1:13.251s + 1.823s Сезона 37, Трка 8 Јул 30, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
98. Radek Czech2 Elite 1:13.262s + 1.834s Сезона 69, Трка 8 Мар 19, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
99. Giedrius Butkus Elite 1:13.265s + 1.837s Сезона 9, Трка 13 Јун 11, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
100. Ivan Silva Master - 3 1:13.286s + 1.858s Сезона 66, Трка 12 Сеп 18, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
Страница [12 3 ... 538 539 540 » Брзо оди на страница: