Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Најдобри кругови на сите времиња на Hungaroring (Унгарија)

Изберете класа:
 
Страница [12 3 ... 690 691 692 » Брзо оди на страница:
# Нац Име на менаџер Група Време на круг Заостанување Сезона #, Трка # Датум
1. Heidi Aareskoski2 Elite 1:13.710s + 0.000s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
2. Tomasz Wypych Elite 1:14.377s + 0.667s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
3. Vladimir Islentiev2 Elite 1:14.607s + 0.897s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
4. Atis Praudins Elite 1:14.851s + 1.141s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
5. Wojciech Uzikowski Elite 1:15.120s + 1.410s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
6. Edvinas Pranculevicius2 Elite 1:15.156s + 1.446s Сезона 23, Трка 7 Јан 1, 2011 Квалификациски резултати
Снимка од трката
7. Nikolay Borzenkov Elite 1:15.173s + 1.463s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
8. Leandro Sereno7 Elite 1:15.193s + 1.483s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
9. Toygun Senler6 Elite 1:15.205s + 1.495s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
10. Adam Wierzba Elite 1:15.214s + 1.504s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
11. Christer Andersson Master - 2 1:15.260s + 1.550s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
12. Jan Pavlicek2 Elite 1:15.281s + 1.571s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
13. João Monteiro2 Elite 1:15.283s + 1.573s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
14. Jari Aareskoski3 Elite 1:15.295s + 1.585s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
15. Gatis Laugalis1 Elite 1:15.317s + 1.607s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
16. Christos Bobolis4 Elite 1:15.357s + 1.647s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
17. Roland Postle7 Elite 1:15.360s + 1.650s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
18. Alexey Manukalov Elite 1:15.397s + 1.687s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
19. Paulo Pinto1 Elite 1:15.403s + 1.693s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
20. Vsevolod Demydov2 Elite 1:15.435s + 1.725s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
21. Nikolai Egorov Elite 1:15.453s + 1.743s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
22. Carlos Esparza Elite 1:15.475s + 1.765s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
23. Sam Tipple Elite 1:15.494s + 1.784s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
24. Ricardo Vidal Elite 1:15.508s + 1.798s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
25. Tomasz Kaminski Elite 1:15.564s + 1.854s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
26. Radek Sus Elite 1:15.567s + 1.857s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
27. Róbert László2 Elite 1:15.578s + 1.868s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
28. Rimantas Sagatas2 Elite 1:15.617s + 1.907s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
29. Martynas Molneris Elite 1:15.623s + 1.913s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
30. Krisztián Veinperl Elite 1:15.652s + 1.942s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
31. Justinas Smyšliajevas4 Elite 1:15.653s + 1.943s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
32. Ioannis Dimitroglou4 Elite 1:15.657s + 1.947s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
33. Vladimir Petrov Elite 1:15.695s + 1.985s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
34. Ossi Turkia Elite 1:15.709s + 1.999s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
35. Zdenek Hladik3 Elite 1:15.733s + 2.023s Сезона 50, Трка 7 Ное 20, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
36. Apostolis Goutzos Elite 1:15.733s + 2.023s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
37. Frederico Neves1 Elite 1:15.744s + 2.034s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
38. Georgi Georgiev Elite 1:15.746s + 2.036s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
39. José Abi Jaudi Elite 1:15.747s + 2.037s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
40. Zoltan Kormos Elite 1:15.756s + 2.046s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
41. Sion Francis Elite 1:15.762s + 2.052s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
42. Paul Venner Elite 1:15.778s + 2.068s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
43. Stanislav Frolov Master - 5 1:15.807s + 2.097s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
44. Gábor Safranyik Elite 1:15.828s + 2.118s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
45. Ian Lynch Elite 1:15.846s + 2.136s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
46. Mark Webster Elite 1:15.850s + 2.140s Сезона 30, Трка 6 Апр 6, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
47. Hauke Johannsen Elite 1:15.855s + 2.145s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
48. Mattias Svensson Master - 3 1:15.861s + 2.151s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
49. Tomasz Petryk Elite 1:15.865s + 2.155s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
50. Rodrigo Velasco Elite 1:15.890s + 2.180s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
51. Giedrius Butkus Elite 1:15.926s + 2.216s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
52. Tianhao Chen Master - 1 1:15.933s + 2.223s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
53. Wouter Teuwen Elite 1:15.942s + 2.232s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
54. Evaldas Ruseckas Elite 1:15.944s + 2.234s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
55. Tuomo Korja Elite 1:15.946s + 2.236s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
56. Nick Tsagarakis Elite 1:15.950s + 2.240s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
57. Svetlio Nikolov Master - 5 1:15.957s + 2.247s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
58. Andrej Borsuk Master - 5 1:15.964s + 2.254s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
59. Ilya Medvedev Elite 1:15.967s + 2.257s Сезона 50, Трка 7 Ное 20, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
60. Jos Roestenberg Elite 1:15.969s + 2.259s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
61. Tomek Kiełpiński Elite 1:15.977s + 2.267s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
62. Ayman Daher Elite 1:15.983s + 2.273s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
63. Chinmay Dhopate Elite 1:15.991s + 2.281s Сезона 23, Трка 7 Јан 1, 2011 Квалификациски резултати
Снимка од трката
64. Péter Szűcs Elite 1:16.008s + 2.298s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
65. Vaidotas Valiukas Elite 1:16.010s + 2.300s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
66. Michael Keeney Elite 1:16.013s + 2.303s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
67. Bráulio Monteiro Master - 2 1:16.014s + 2.304s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
68. Jakab Zoltan Elite 1:16.029s + 2.319s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
69. Florencia Caro Elite 1:16.030s + 2.320s Сезона 42, Трка 15 Јул 25, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
70. Maarten Verhulst Elite 1:16.039s + 2.329s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
71. Tomas Celiesius Elite 1:16.041s + 2.331s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
72. Victor Chernyshev Elite 1:16.045s + 2.335s Сезона 50, Трка 7 Ное 20, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
73. Keri Lovell Elite 1:16.063s + 2.353s Сезона 30, Трка 6 Апр 6, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
74. Theodosis Vogiatzis Elite 1:16.080s + 2.370s Сезона 65, Трка 15 Јул 27, 2018 Квалификациски резултати
Снимка од трката
75. Ivan Bahinov Elite 1:16.083s + 2.373s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
76. Jan Velske1 Elite 1:16.092s + 2.382s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
77. Andrew Green Master - 2 1:16.098s + 2.388s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
78. Mikołaj Przybylski Elite 1:16.098s + 2.388s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
79. Marcin Żak Master - 4 1:16.105s + 2.395s Сезона 54, Трка 3 Јул 22, 2016 Квалификациски резултати
Снимка од трката
80. Pavel Buhharin Elite 1:16.106s + 2.396s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
81. Toni Söyrinki Elite 1:16.110s + 2.400s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
82. Dmitry Nechitailo Elite 1:16.123s + 2.413s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
83. Mindaugas Sarocka Elite 1:16.128s + 2.418s Сезона 30, Трка 6 Апр 6, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
84. Anton Shikoff Elite 1:16.138s + 2.428s Сезона 10, Трка 9 Авг 1, 2008 Квалификациски резултати
Снимка од трката
85. Rafael Mantovani Elite 1:16.178s + 2.468s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
86. Ahmet Sonverdi Elite 1:16.191s + 2.481s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
87. Håkan Ferm Elite 1:16.192s + 2.482s Сезона 15, Трка 12 Јул 24, 2009 Квалификациски резултати
Снимка од трката
88. Alex Herban Master - 3 1:16.200s + 2.490s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
89. Joaquín Quintana Elite 1:16.204s + 2.494s Сезона 50, Трка 7 Ное 20, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
90. Vladimir Danilin Master - 2 1:16.211s + 2.501s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
91. Ilkka Moisio Elite 1:16.230s + 2.520s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
92. Rafal Kowalski Master - 2 1:16.244s + 2.534s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
93. Stas Prost Master - 4 1:16.248s + 2.538s Сезона 40, Трка 9 Фев 21, 2014 Квалификациски резултати
Снимка од трката
94. Sergey Lyogky Elite 1:16.262s + 2.552s Сезона 32, Трка 1 Јул 31, 2012 Квалификациски резултати
Снимка од трката
95. David Rolleston Elite 1:16.268s + 2.558s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
96. Sergio Uribe Master - 5 1:16.298s + 2.588s Сезона 48, Трка 9 Јул 24, 2015 Квалификациски резултати
Снимка од трката
97. Peter Both Elite 1:16.299s + 2.589s Сезона 71, Трка 11 Авг 2, 2019 Квалификациски резултати
Снимка од трката
98. Jukka Sireni2 Elite 1:16.304s + 2.594s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
99. Andrej Rilke Elite 1:16.313s + 2.603s Сезона 60, Трка 1 Јул 28, 2017 Квалификациски резултати
Снимка од трката
100. Daniele Ambroggi Elite 1:16.333s + 2.623s Сезона 37, Трка 7 Јул 26, 2013 Квалификациски резултати
Снимка од трката
Страница [12 3 ... 690 691 692 » Брзо оди на страница: