Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Сите менаџери од Колумбија
 
# Име на менаџер Група Поени во сезоната Трки Национален куп поени Придонес
1.  Jhon Alexander Osorno Alvarez Amateur - 62 42 5 (273) (16.8) 23.01%
2.  Edwin Silva Pro - 21 20 5 (783) (12) 16.44%
3.  Diego Palacio Amateur - 30 20 5 (509) (8) 10.96%
4.  Andrew King Amateur - 47 16 5 (855) (6.4) 8.77%
5.  David Ricardo Latorre Varela Rookie - 4 21 5 (35) (4.2) 5.75%
6.  Pulido Quintero Amateur - 26 10 5 (726) (4) 5.48%
7.  Jaime Andres Forero Florez Rookie - 20 19 5 (259) (3.8) 5.21%
8.  Jaime Gomez Amateur - 50 9 5 (740) (3.6) 4.93%
9.  Augusto Calvo Amateur - 59 5 5 (504) (2) 2.74%
10.  Granith Thoth Rookie - 148 10 2 (30) (2) 2.74%
11.  Andres Felipe Sanchez Amateur - 9 4 5 (602) (1.6) 2.19%
12.  Olver Hernández Amateur - 17 4 5 (1240) (1.6) 2.19%
13.  Giovanny Galan Rookie - 117 8 4 (215) (1.6) 2.19%
14.  Juan Jose Gomez Rookie - 25 7 5 (93) (1.4) 1.92%
15.  Andres Palacio Amateur - 26 3 5 (501) (1.2) 1.64%
16.  Edegaru Soto Rookie - 10 3 5 (289) (0.6) 0.82%
17.  Luis Buitrago Rookie - 127 3 5 (140) (0.6) 0.82%
18.  Arley Fernando Chávez Suárez Rookie - 153 3 5 (640) (0.6) 0.82%
19.  Carlos Mejia Amateur - 9 1 5 (442) (0.4) 0.55%
20.  Julian Herrera Rookie - 52 2 5 (100) (0.4) 0.55%
21.  Diego Oliveros Rookie - 10 1 4 (64) (0.2) 0.27%
22.  Carlos Esparza Master - 1 0 5 (777) (0) 0%
23.  Sergio Martinez Pro - 9 0 5 (835) (0) 0%
24.  William Gutierrez Pro - 11 0 5 (384) (0) 0%
25.  Sebastian Velosa Pro - 17 0 5 (213) (0) 0%
26.  Mauro Pompeyo Pro - 23 0 5 (957) (0) 0%
27.  Jorge Luis Muñoz Amateur - 18 0 5 (73) (0) 0%
28.  Daniel Vargas Amateur - 24 0 4 (137) (0) 0%
29.  Danel Mantilla Amateur - 26 0 5 (396) (0) 0%
30.  Juan Velasquez Villegas Amateur - 34 0 4 (325) (0) 0%
31.  Johan Mosquera Amateur - 35 0 5 (329) (0) 0%
32.  Carlos España Amateur - 39 0 4 (57) (0) 0%
33.  Juan Torres Amateur - 42 0 4 (85) (0) 0%
34.  John Montes Amateur - 46 0 5 (789) (0) 0%
35.  John Jairo Sanchez Leon Amateur - 47 0 5 (99) (0) 0%
36.  Juan Camilo Cortes Amateur - 68 0 5 (209) (0) 0%
37.  Mario Hoyos Amateur - 70 0 5 (787) (0) 0%
38.  Gustavo Granada Amateur - 75 0 5 (314) (0) 0%
39.  Jorge Arce Amateur - 76 0 5 (616) (0) 0%
40.  Nicolas Cruz Rookie - 6 0 2 (24) (0) 0%
41.  Angel Gallo Rookie - 6 0 0 (0) (0) 0%
42.  Juan Carlos Leal Bernal Rookie - 16 0 0 (31) (0) 0%
43.  Jonny Paez Rookie - 23 0 0 (0) (0) 0%
44.  Pedro Estrada Rookie - 30 0 5 (918) (0) 0%
45.  Camilo Velez Rookie - 33 0 3 (4) (0) 0%
46.  Luis Samora Rookie - 35 0 2 (4) (0) 0%
47.  Fernando Otero Rookie - 37 0 0 (0) (0) 0%
48.  Luis Alberto Montoya Villota Rookie - 38 0 0 (0) (0) 0%
49.  Felipe Florez Rookie - 40 0 0 (0) (0) 0%
50.  Nicolas Rodriguez Rookie - 44 0 4 (160) (0) 0%
51.  Edwin Torres Rookie - 61 0 5 (546) (0) 0%
52.  Michael Puertas Rookie - 83 0 0 (0) (0) 0%
53.  Havid Said Cafarzuza Jimenez Rookie - 85 0 1 (1) (0) 0%
54.  Gabriele Vargas Rookie - 96 0 1 (10) (0) 0%
55.  Martín Martínez Cadavid Rookie - 144 0 0 (1) (0) 0%
56.  Lizeth Fer Rookie - 151 0 0 (0) (0) 0%
57.  Daniel Calvo Rookie - 155 0 0 (311) (0) 0%