Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Алеја на славните
Најдобра Елите шампионат сезона
Менаџери со најмногу титули во Елит

Најдобри менаџери (според најмногу трки)
Најдобри менаџери (според најмногу победи)
Најдобри менаџери (според најмногу пол-позиции)
Најдобри менаџери (според најмногу поени)
Најдобри менаџери (според најмногу најбрзи круга)
Најдобри менаџери (според најмногу подиуми)
Најдобри менаџери (според просечно поени по трка)

Најдобри менаџери (според најмногу квалификациони рекорди)
Најдобри менаџери (според најмногу рекорди на патеки)
Најдобрите менаџери (по најмногу квалификациски успеси на влажна патека)
Најдобрите менаџери (по најмногу рекорди и успеси на влажна патека)
Најдобри менаџери (по вкупно најдобрите квалификациски времиња на круговите на сите патеки)
Најдобри менаџери (по лично најдобрите времиња поставени во квалификации на сите патеки )
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Сите менаџери од Шведска
 
# Име на менаџер Група Поени во сезоната Трки Национален куп поени Придонес
1.  Mattias Svensson Pro - 4 85 11 (1088) (51) 12.37%
2.  Christer Andersson Master - 1 63 11 (1301) (50.4) 12.22%
3.  Franco Jaconelli Amateur - 60 83 11 (1452) (33.2) 8.05%
4.  Janne Andersson Amateur - 32 74 11 (1439) (29.6) 7.18%
5.  Torbjorn Carlson Amateur - 76 58 11 (569) (23.2) 5.63%
6.  Erki Mülhausen Rookie - 148 99 11 (97) (19.8) 4.8%
7.  Bastiana Torres Rookie - 46 93 11 (1044) (18.6) 4.51%
8.  Mikael Brostrom Master - 3 23 11 (543) (18.4) 4.46%
9.  Christopher Thimgren Amateur - 22 40 11 (788) (16) 3.88%
10.  Hans Mossberg Rookie - 58 57 11 (217) (11.4) 2.76%
11.  Alex Blomberg Amateur - 73 25 11 (106) (10) 2.42%
12.  Michaela Källström Pro - 2 16 11 (1131) (9.6) 2.33%
13.  Stefan Olofsson Pro - 21 16 11 (669) (9.6) 2.33%
14.  Hans Bondesson Amateur - 26 24 11 (1101) (9.6) 2.33%
15.  Anders Wallin Rookie - 65 47 11 (1298) (9.4) 2.28%
16.  Kristoffer Johnsson Amateur - 74 21 11 (743) (8.4) 2.04%
17.  Kimmo Räsänen Rookie - 78 39 11 (274) (7.8) 1.89%
18.  Torbjorn Ring Amateur - 4 18 11 (334) (7.2) 1.75%
19.  Peter Heidne Rookie - 4 35 9 (620) (7) 1.7%
20.  Mattias Rolf Amateur - 79 17 11 (758) (6.8) 1.65%
21.  Marcus Sandberg Amateur - 63 16 11 (1302) (6.4) 1.55%
22.  Johan Nilsson Amateur - 59 12 11 (303) (4.8) 1.16%
23.  Lee Nguyen Rookie - 46 23 11 (25) (4.6) 1.12%
24.  Henri Svensson Amateur - 23 11 11 (203) (4.4) 1.07%
25.  Jouni Räsänen Rookie - 60 21 11 (274) (4.2) 1.02%
26.  Magnus Svensson Rookie - 42 17 10 (521) (3.4) 0.82%
27.  Hans Mörtsjö Pro - 14 5 11 (1539) (3) 0.73%
28.  Cesar Romano Pro - 16 5 11 (252) (3) 0.73%
29.  Patrik Karlsson Rookie - 27 14 11 (208) (2.8) 0.68%
30.  Jonas Sigurdsson Pro - 4 3 11 (1017) (1.8) 0.44%
31.  Jörgen Blom Rookie - 68 9 7 (259) (1.8) 0.44%
32.  Alf Wiklund Amateur - 20 4 11 (616) (1.6) 0.39%
33.  Ken Petrusch Amateur - 54 4 10 (1095) (1.6) 0.39%
34.  Peter Nilsson Rookie - 27 8 6 (253) (1.6) 0.39%
35.  Philippe Etienne Amateur - 62 3 11 (249) (1.2) 0.29%
36.  Erik Törnered Rookie - 92 6 10 (763) (1.2) 0.29%
37.  Benny Larsson Rookie - 116 6 11 (1252) (1.2) 0.29%
38.  Fredrik Schön Rookie - 141 6 7 (7) (1.2) 0.29%
39.  Claes Blick Rookie - 42 5 11 (1345) (1) 0.24%
40.  Anton Holmer Amateur - 35 2 10 (174) (0.8) 0.19%
41.  Jörgen Lundqvist Amateur - 61 2 9 (1282) (0.8) 0.19%
42.  Anatoli Pavlov Amateur - 70 2 11 (547) (0.8) 0.19%
43.  Elias Johansson Rookie - 129 4 4 (4) (0.8) 0.19%
44.  Peter Verschaeren Rookie - 90 3 9 (77) (0.6) 0.15%
45.  Roland Jakobsson Amateur - 48 1 11 (482) (0.4) 0.1%
46.  Fredrik Lundsten Rookie - 12 2 4 (621) (0.4) 0.1%
47.  Mika Pekkarinen Master - 5 0 11 (1212) (0) 0%
48.  Fredrik Wall Pro - 9 0 11 (996) (0) 0%
49.  Christer Kallin Pro - 16 0 11 (568) (0) 0%
50.  Peter Qvist Amateur - 6 0 10 (204) (0) 0%
51.  Beppe Enholm Amateur - 11 0 11 (870) (0) 0%
52.  Joshua Schönberger Amateur - 11 0 7 (735) (0) 0%
53.  Anders Sandberg Amateur - 36 0 4 (327) (0) 0%
54.  Michael Sandström Amateur - 39 0 11 (151) (0) 0%
55.  Patrik Olofsson Amateur - 46 0 11 (637) (0) 0%
56.  Jan Johansson Amateur - 48 0 11 (413) (0) 0%
57.  André Ahlberg Amateur - 56 0 11 (450) (0) 0%
58.  Anders Gustafsson Amateur - 74 0 11 (348) (0) 0%
59.  Jörgen Nilsson Amateur - 74 0 11 (701) (0) 0%
60.  Christer Malmgren Amateur - 75 0 11 (230) (0) 0%
61.  Sibelesma Arnautovic Rookie - 15 0 0 (0) (0) 0%
62.  Stefan Nyllred Rookie - 23 0 0 (0) (0) 0%
63.  Pär Augustsson Rookie - 27 0 11 (253) (0) 0%
64.  Hadrian Mercer Rookie - 40 0 0 (0) (0) 0%
65.  Lukas Andrušaitis Rookie - 74 0 0 (0) (0) 0%
66.  Joel Ingve Rookie - 100 0 1 (1) (0) 0%
67.  Marcus Ljungqvist Rookie - 103 0 0 (72) (0) 0%
68.  Marko Rupić Rookie - 113 0 0 (0) (0) 0%
69.  Alexander Marini Rookie - 116 0 1 (1) (0) 0%
70.  Henrik Hansson Rookie - 133 0 2 (16) (0) 0%
71.  Mihovil Bartulović Rookie - 144 0 0 (0) (0) 0%