HD 106906 b

Mihail GolovanovPavel Caeffarro

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:

Име на тимот: HD 106906 b
Вебсајт на тимот: http://midlandcup.jimdo....
Основан: Сезона 29, Трка 1
Титули: 2
Нокаут Куп победа: 2
Вкупно поени: 14,114.07
Просечно поени/трка: 15.36
Просечно поени/сезона: 261.09
Просечна позиција на табелата: 371.62
Најмногу освоени поени во една трка: 60.20 (Сезона 42, Трка 10)
Позиција во сезоната: 552
Поени во сезоната: 3.8667
Екипни придобивки:

67% отклучени

 (14/21)
Повекето членови на Елит: 3 (Сезона 43, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 6
Број на трки во кои се претстави:
Elite:392(7.5%)
Master:1107(21.3%)
Pro:1661(31.9%)
Amateur:1654(31.8%)
Rookie:387(7.4%)
Кумулативни резултати:
Победи:556(10.7%)
Подиуми:1179(22.7%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 8

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Mihail Golovanov Master - 4 82.8% (17%)
02. Pavel Caeffarro Amateur - 3 17.2% (0.2%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Золотой состав:
Mihail Golovanov
Paul Nikiforov
Eugeny Cherepanov
Vladislav Zhdanov
Sasha Booz
Alexei Malkin
Dimas Roker
Daniel Nikolov
Aleksandr Marey
Кто будет 10м?