Force One

Michael KeeneyAlexander KunzeJoan CentellasTommy FaucherAjinkya GokhaleWill EelDaniel ComaladaRobert KearneySébastien Boulanger

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:

Име на тимот: Force One
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 56, Трка 1
Титули: 4
Нокаут Куп победа: 5
Вкупно поени: 16,388.50
Просечно поени/трка: 35.70
Просечно поени/сезона: 606.98
Просечна позиција на табелата: 40.11
Најмногу освоени поени во една трка: 65.60 (Сезона 74, Трка 8)
Позиција во сезоната: 161
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

57% отклучени

 (12/21)
Повекето членови на Елит: 2 (Сезона 60, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 9
Број на трки во кои се претстави:
Elite:424(9.4%)
Master:1717(38%)
Pro:1279(28.3%)
Amateur:1095(24.3%)
Rookie:0(0%)
Кумулативни резултати:
Победи:365(8.1%)
Подиуми:912(20.2%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 6
Слободни места: 1

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Michael Keeney Master - 1 0% (10.3%)
02. Alexander Kunze Amateur - 17 0% (8.2%)
03. Joan Centellas Pro - 12 0% (7.8%)
04. Tommy Faucher Amateur - 46 0% (1.3%)
05. Ajinkya Gokhale Amateur - 75 0% (0.8%)
06. Will Eel Pro - 6 0% (1.3%)
07. Daniel Comalada Amateur - 13 0% (2%)
08. Robert Kearney Amateur - 67 0% (0.6%)
09. Sébastien Boulanger Amateur - 39 0% (0%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Force statistics

AchievementS65S70S72S73S74
Championship
CupTrophiesEliteMasterProAmateur
Championship07910
Cup06610