Scuderia F1 HTCHILE

Alejandro FuenzalidaGregorio LamasHendrick ArteagaElias ArandaJuan BarreraAlejandro Bisquerra

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Scuderia F1 HTCHILE
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 64, Трка 14
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 2,228.48
Просечно поени/трка: 12.31
Просечно поени/сезона: 209.31
Просечна позиција на табелата: 373.11
Најмногу освоени поени во една трка: 29.87 (Сезона 66, Трка 12)
Позиција во сезоната: 385
Поени во сезоната: 72.2001
Екипни придобивки:

10% отклучени

 (2/21)
Повекето членови на Елит: 0
Нови членови во Елит рангот: 0
Број на трки во кои се претстави:
Elite:0(0%)
Master:63(4.8%)
Pro:169(13%)
Amateur:812(62.4%)
Rookie:257(19.8%)
Кумулативни резултати:
Победи:67(5.1%)
Подиуми:175(13.5%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:5
Подиуми:9
Број на поддржувачи: 1
Слободни места: 4

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Alejandro Fuenzalida Amateur - 31 19.9% (14.1%)
02. Gregorio Lamas Amateur - 63 28.1% (13.8%)
03. Hendrick Arteaga Amateur - 4 9.6% (8.1%)
04. Elias Aranda Pro - 1 10.8% (15.6%)
05. Juan Barrera Rookie - 26 13.5% (8.5%)
06. Alejandro Bisquerra Rookie - 87 18.1% (9.2%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Grupo para managers fanaticos a los juegos online y de habla hispana.
La idea del equipo es apoyarnos y lograr llegar todos a la ELITE de GPRO.