KOKI TEAM

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: KOKI TEAM
Вебсајт на тимот: http://gprv.foroactivo.c...
Основан: Сезона 26, Трка 5
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 6,429.01
Просечно поени/трка: 6.37
Просечно поени/сезона: 108.21
Просечна позиција на табелата: 646.24
Најмногу освоени поени во една трка: 37.83 (Сезона 32, Трка 6)
Позиција во сезоната: 838
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

14% отклучени

 (3/21)
Повекето членови на Елит: 0
Нови членови во Елит рангот: 0
Број на трки во кои се претстави:
Elite:0(0%)
Master:254(6.4%)
Pro:960(24%)
Amateur:1571(39.3%)
Rookie:1213(30.3%)
Кумулативни резултати:
Победи:236(5.9%)
Подиуми:603(15.1%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Неактивен тим)

Преземи го овој тим

Преземање на ликвидирана екипа чини $5.000.000 ако сте биле член на екипата претходно, инаку ако не сте, тогаш ке ве чини $7.500.000. Информациите во форумот и се тоа внатре што се дешава, не се предмет на овај дел, така да се што се работело и пишувало во него се брише комплетно. Остатокот од екипата, со новото водство , останува како што било и претходно, вклучувајки го тимското лого , информациите за екипата, статистики, освоени тимски поени и бодови во сезоната. Само менаџерите во Аматер рангот и над него, може да преземаат така и на тој начин ликвидирани екипи .

Преземањето на KOKI TEAM ќе те чини $7.500.000.

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
-
Vendetta Team
-


Requisitos fundamentales para ser miembro del Equipo:

1) Correr todas las carreras de la Temporada.

2) Aportar datos y experiencias.

3) Tener la posibilidad de adquirir Créditos Supporter.

4) Aceptar las reglas.


Razones de expulsión del equipo:

1) No participar en (2) carreras consecutivas.

*Objetivo de las expulsiones: Mejorar el ranking general del equipo.


A los Managers que quieran ingresar, solo deben comunicarse.