Continental Racing

Alex HerbanNuno Silva

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Continental Racing
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 27, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 16,500.98
Просечно поени/трка: 16.55
Просечно поени/сезона: 281.36
Просечна позиција на табелата: 246.41
Најмногу освоени поени во една трка: 43.13 (Сезона 53, Трка 8)
Позиција во сезоната: 593
Поени во сезоната: 21.9999
Екипни придобивки:

24% отклучени

 (5/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 39, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 3
Број на трки во кои се претстави:
Elite:96(1.2%)
Master:759(9.5%)
Pro:2256(28.1%)
Amateur:3760(46.8%)
Rookie:1155(14.4%)
Кумулативни резултати:
Победи:461(5.7%)
Подиуми:1211(15.1%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:1
Број на поддржувачи: 1
Слободни места: 8

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Alex Herban Amateur - 30 43% (14.4%)
02. Nuno Silva Amateur - 71 57% (1.9%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители

The Idea behind Continental Racing is to form a global team with guys from all over the world. The goal is to work together and win the championship one day.

We are a bit like the Olympic games, but without the "The most important thing is not to win but to take part!" thing... We are here to win!