Midland F1 Team

Andre Cherkasoff

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Midland F1 Team
Вебсајт на тимот: http://mf1-gpro.ucoz.net/
Основан: Сезона 30, Трка 1
Титули: 1
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 15,379.85
Просечно поени/трка: 14.87
Просечно поени/сезона: 252.86
Просечна позиција на табелата: 329.87
Најмногу освоени поени во една трка: 52.60 (Сезона 41, Трка 14)
Позиција во сезоната: 640
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

52% отклучени

 (11/21)
Повекето членови на Елит: 3 (Сезона 44, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 8
Број на трки во кои се претстави:
Elite:231(3.5%)
Master:1293(19.8%)
Pro:1812(27.8%)
Amateur:2549(39.1%)
Rookie:639(9.8%)
Кумулативни резултати:
Победи:527(8.1%)
Подиуми:1227(18.8%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:1
Подиуми:1
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0 (Не се примаат апликации)

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Andre Cherkasoff Amateur - 71 0% (11.7%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
This team belongs to Midland F1 Racing.

Our joint command efforts will help to achieve tops.

Сreated in March 14, 2012.

Our first team (Midland F1 Racing)
gpro.net/TeamProfile.asp?TeamId=1145


Records of a race (from s35)

Maximum points: 52.60 (S41R14)
Maximum number of victories: 9 (S41R13)
Maximum number of podiums: 9 (S41R13)
Maximum number of pole positions: 9 (S41)
Maximum number of fastest laps: 8 (S41)

Team Legends(all time for team):

1. Ivan Bahinov 23 wins, 24 poles
2. Denis Titov: 23 wins, 25 podiums
3. Andrey Mochalov 21 wins
4. Ilya Vilkov 20 wins
5. Dimas Rocker 18 wins
6. Igor Pererva 15 wins
7. Kirill Sikachyov 13 wins
8. Roman Lizogub 9 wins
5. Fedor Vasilev 8 wins
6. Alex Moshkin 7 wins


Most wins for Team (s41):

Igor Pererva 14
Kirill Sikachyov 13
Andrey Mochalov 12
Dimas Rocker 12
Denis Titov 10
Ilya Vilkov 9
Roman Lizogub 8
Ivan Bahinov 8
Nick Baru 4
Alexei Malkin 2

Most wins for Team (s40):

Most wins for Team (s39):

Ilya Vilkov 11
Andrey Mochalov 9
Ivan Bahinov 9
Alexei Malkin 2
Dimas Rocker 1
Roman Lizogub 1
Igor Pererva 1

Most wins for Team (s37):

1. Kirill Sikachyov 5
2. Dimas Rocker 5
3. Alex Moshkin 1

Most wins for Team (s36):

1. Alex Moshkin 7
2. Denis Titov 3
3. Vladislav Zhdanov 1

Most wins for Team (s35):

1. Fedor Vasilev 8
2. Sasha Alexandrov 7
3. Ivan Bahinov 6
4. Denis Titov 2
5. Dimas Rocker 1
6. Ilya Vilkov 1