Lithuanian Apples Team

Mantas RamanauskasMindaugas BaužaLiudvikas SelmistraitisMindaugas KuodysRokas PranskevičiusTomas VeščiūnasJonas KaraliusTadas RagaliauskasValdemaras StankeviciusVakaris Stankevičius

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Lithuanian Apples Team
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 6, Трка 17
Титули: 6
Нокаут Куп победа: 5
Вкупно поени: 43,583.79
Просечно поени/трка: 32.53
Просечно поени/сезона: 552.93
Просечна позиција на табелата: 27.63
Најмногу освоени поени во една трка: 65.60 (Сезона 29, Трка 3)
Позиција во сезоната: 37
Поени во сезоната: 377.4665
Екипни придобивки:

57% отклучени

 (12/21)
Повекето членови на Елит: 5 (Сезона 32, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 12
Број на трки во кои се претстави:
Elite:1489(11.5%)
Master:4673(36%)
Pro:3644(28.1%)
Amateur:2633(20.3%)
Rookie:540(4.2%)
Кумулативни резултати:
Победи:662(5.1%)
Подиуми:1970(15.2%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:20
Подиуми:41
Број на поддржувачи: 2
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Mantas Ramanauskas Amateur - 34 9.7% (8.8%)
02. Mindaugas Bauža Master - 2 12.9% (4.5%)
03. Liudvikas Selmistraitis Amateur - 36 13.5% (4%)
04. Mindaugas Kuodys Master - 4 8.8% (2.5%)
05. Rokas Pranskevičius Pro - 18 14.7% (1.9%)
06. Tomas Veščiūnas Amateur - 45 11% (4.3%)
07. Jonas Karalius Amateur - 74 12.8% (0.4%)
08. Tadas Ragaliauskas Rookie - 96 5.6% (4%)
09. Valdemaras Stankevicius Rookie - 142 6.7% (0.1%)
10. Vakaris Stankevičius Rookie - 5 4.3% (0%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители