Katayama's knights

Marcio KlausMárcio PortugaFabricio RamosFelipe SeolinDiego BorçoiFlavio AlmeidaVinicio SouzaFernando ReesArtur TerezanAntonny Katayama

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Katayama's knights
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 39, Трка 16
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 23,451.29
Просечно поени/трка: 25.63
Просечно поени/сезона: 435.71
Просечна позиција на табелата: 99.14
Најмногу освоени поени во една трка: 46.00 (Сезона 47, Трка 7)
Позиција во сезоната: 26
Поени во сезоната: 371.6003
Екипни придобивки:

29% отклучени

 (6/21)
Повекето членови на Елит: 2 (Сезона 90, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 2
Број на трки во кои се претстави:
Elite:128(1.5%)
Master:1518(17.8%)
Pro:3336(39.2%)
Amateur:3496(41.1%)
Rookie:38(0.4%)
Кумулативни резултати:
Победи:512(6%)
Подиуми:1343(15.8%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:15
Подиуми:28
Број на поддржувачи: 1
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Marcio Klaus Pro - 5 15.1% (10.7%)
02. Márcio Portuga Amateur - 10 12.8% (11.5%)
03. Fabricio Ramos Master - 5 15.3% (13.2%)
04. Felipe Seolin Master - 1 6.4% (10.4%)
05. Diego Borçoi Pro - 7 15.2% (8.7%)
06. Flavio Almeida Master - 1 0% (8.9%)
07. Vinicio Souza Master - 2 23.6% (10.8%)
08. Fernando Rees Amateur - 23 5.7% (1.4%)
09. Artur Terezan Pro - 15 5.9% (0.7%)
10. Antonny Katayama Master - 2 0% (12.3%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Segura o butuim que a Mete o Pau já chegou cambada...!!!

>> Antonny Katayama, o maior e mais glamouroso dos gerentes conquistou mais uma promoção, com a ajuda da equipe, é claro, mas não diminuta foi tua glória.

Mais uma honrosa façanha dele:

National hero (Score most points for the nation winning the nations championship) Season 42, Race 17

National hero (Score most points for the nation winning the nations championship) Season 53 - Seu cor de cuia.