S.E.X Drivers

Martin TajcnárOlver HernándezGiorgio AspesiAndrew KingStefan GommansJeffrey DecoopmanWilliam DayDomien LutsHans MörtsjöKarl-Martin Müür

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: S.E.X Drivers
Вебсајт на тимот: http://www.gpro.se/forum...
Основан: Сезона 1, Трка 1
Титули: 1
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 37,755.34
Просечно поени/трка: 26.66
Просечно поени/сезона: 453.28
Просечна позиција на табелата: 40.39
Најмногу освоени поени во една трка: 55.07 (Сезона 26, Трка 12)
Позиција во сезоната: 27
Поени во сезоната: 144.5336
Екипни придобивки:

38% отклучени

 (8/21)
Повекето членови на Елит: 3 (Сезона 2, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 19
Број на трки во кои се претстави:
Elite:638(4.4%)
Master:3905(27.1%)
Pro:4554(31.6%)
Amateur:3718(25.8%)
Rookie:1585(11%)
Кумулативни резултати:
Победи:1052(7.3%)
Подиуми:2502(17.4%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:3
Подиуми:11
Број на поддржувачи: 6
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Martin Tajcnár Pro - 11 4.3% (9.8%)
02. Olver Hernández Pro - 20 19.1% (8.8%)
03. Giorgio Aspesi Pro - 11 13.4% (4.6%)
04. Andrew King Amateur - 47 13.1% (4.7%)
05. Stefan Gommans Master - 2 15.1% (5.2%)
06. Jeffrey Decoopman Amateur - 48 2.4% (2.6%)
07. William Day Master - 1 15.1% (1.7%)
08. Domien Luts Amateur - 21 2.9% (1.3%)
09. Hans Mörtsjö Amateur - 12 9.7% (0.4%)
10. Karl-Martin Müür Amateur - 3 4.9% (4.9%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
************************ Supreme European Xtreme Drivers ************************


"It´s hard staying within the limits"Overall position: 9th out of 2442 teams
Total points: 34,910.30
Money earned: $1.396.412.000