\ō͡≡o˞̶

Josh ClarkSimon MarksMichael FranksPeter WillmoreEthan LittlejohnsJulio AsencioGeorge TogasJoe TillmanDavid EvansStuart Foster

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: \ō͡≡o˞̶
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 45, Трка 12
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 19,933.05
Просечно поени/трка: 25.49
Просечно поени/сезона: 433.33
Просечна позиција на табелата: 118.92
Најмногу освоени поени во една трка: 45.33 (Сезона 78, Трка 6)
Позиција во сезоната: 34
Поени во сезоната: 309.2668
Екипни придобивки:

29% отклучени

 (6/21)
Повекето членови на Елит: 2 (Сезона 79, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 3
Број на трки во кои се претстави:
Elite:164(2.2%)
Master:1000(13.5%)
Pro:2361(31.8%)
Amateur:3395(45.7%)
Rookie:507(6.8%)
Кумулативни резултати:
Победи:599(8.1%)
Подиуми:1438(19.4%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:12
Подиуми:17
Број на поддржувачи: 7
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Josh Clark Elite 9.7% (14.2%)
02. Simon Marks Pro - 8 1.6% (9.6%)
03. Michael Franks Pro - 18 16.3% (10.5%)
04. Peter Willmore Master - 3 12.7% (10.1%)
05. Ethan Littlejohns Amateur - 8 14.2% (8.8%)
06. Julio Asencio Master - 1 8% (6.1%)
07. George Togas Master - 4 4.1% (4.8%)
08. Joe Tillman Pro - 11 12.3% (5.7%)
09. David Evans Pro - 23 11.4% (1.5%)
10. Stuart Foster Amateur - 26 9.7% (9.7%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Team Car Thing

Neowmmm

Thanks to Olivier Portal for the awesome livery! Check out his other work here: http://team46.forumactif.org/t1712-conception-de-livrees