Lithuanian Next Burys

Rimantas Grebliunas

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: Lithuanian Next Burys
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 1, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 16,799.33
Просечно поени/трка: 11.86
Просечно поени/сезона: 201.69
Просечна позиција на табелата: 435.79
Најмногу освоени поени во една трка: 55.80 (Сезона 16, Трка 12)
Позиција во сезоната: 640
Поени во сезоната: 0
Екипни придобивки:

29% отклучени

 (6/21)
Повекето членови на Елит: 6 (Сезона 1, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 7
Број на трки во кои се претстави:
Elite:664(7.8%)
Master:1581(18.6%)
Pro:2063(24.3%)
Amateur:2217(26.1%)
Rookie:1977(23.3%)
Кумулативни резултати:
Победи:496(5.8%)
Подиуми:1196(14.1%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:0
Подиуми:0
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 9

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Rimantas Grebliunas Rookie - 85 0% (0.7%)Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
No applications accepted.