Supersonic Turtles

Damir SenDejan MakorBora JanićKristijan MihovicHrvoje JošićDavid VidovićAleksandar TotMato NikicZeljko FilipovicStanislav Kovac

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Екипни бои:
Име на тимот: Supersonic Turtles
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 73, Трка 1
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 11,342.53
Просечно поени/трка: 32.31
Просечно поени/сезона: 549.35
Просечна позиција на табелата: 53.02
Најмногу освоени поени во една трка: 52.27 (Сезона 84, Трка 3)
Позиција во сезоната: 6
Поени во сезоната: 442.3335
Екипни придобивки:

33% отклучени

 (7/21)
Повекето членови на Елит: 1 (Сезона 75, Трка 1)
Нови членови во Елит рангот: 3
Број на трки во кои се претстави:
Elite:170(5.2%)
Master:827(25.4%)
Pro:1351(41.5%)
Amateur:888(27.3%)
Rookie:18(0.6%)
Кумулативни резултати:
Победи:146(4.5%)
Подиуми:468(14.4%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:5
Подиуми:21
Број на поддржувачи: 5
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Damir Sen Pro - 4 13.9% (9.8%)
02. Dejan Makor Pro - 7 11.7% (2.9%)
03. Bora Janić Master - 4 9.1% (11%)
04. Kristijan Mihovic Master - 5 9.6% (15.1%)
05. Hrvoje Jošić Pro - 24 12.3% (10.6%)
06. David Vidović Pro - 8 9% (4.6%)
07. Aleksandar Tot Pro - 21 10.5% (2.1%)
08. Mato Nikic Pro - 3 12.7% (14.4%)
09. Zeljko Filipovic Pro - 23 1.9% (0.1%)
10. Stanislav Kovac Amateur - 9 9.2% (0.4%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Bratski tim:
Lightning Turtles- /gb/TeamProfile.asp?TeamId=1767


_____________________________________________________________


SezonaEMPARRegioWorld

93 - - - - - -. -.

92 - 2 5 3 - 1. 6.

91 1 1 5 3 - 1. 10.

90 1 3 2 4 - 1. 12.

89 1 3 3 2 1 1. 8.

88 1 2 2 4 - 1. 21.

87 1 2 3 3 - 1. 14.

86 1 4 3 1 - 3. 28.

85 1 3 6 - - 1. 14.

84 - 3 6 1 - 1. 3.

83 - 4 5 1 - 1. 3.

82 - 2 6 2 - 1. 3.

81 - 3 5 2 - 1. 17.

80 - 2 5 3 - 1. 11.

79 1 1 3 5 - 2. 20.

78 - 2 3 4 - 1. 21.

77 1 1 3 4 - 4. 59.

76 - 3 3 3 - 2. 42.

75 1 1 2 4 - 4. 65.

74 - 2 3 1 - 7. 300.

73 - 3 1 2 - 9. 388.

________________________________________________________________

***27.10.2019***
Osnivanje tima od strane 6 AKTIVNIH igrača sa iskustvom od Rookie-a do
Master-a, sa preko 3800 odvoženih utrka ukupno.